Filter1

MSGM
Katalog

242 varer

Så er de her! Skoene, du ikke vidste, du lige stod og manglede, eller som du har kigget på med længsel i månedsvis. MSGM er nemlig på banen med endnu en banebrydende kollektion, som skaber åbne øjne og ører af ren wow-begejstring. Massimo Giorgetti er designeren bag, som har skabt et rebelsk opgør med tidløshed, der tydeligt ses ved hans brug af farver og revolutionerende former.

Noget nyt og vovet til garderoben? MSGM leverer det!

Musik, kunst og den digitale verden er blandt inspirationskilderne til kollektionerne fra MSGM. Man ved, hvad der rører sig på markedet, men derudover tager man lige tingene et skridt videre op på øverste level, hvor tanker om celebrities og highfashion melder sig på. Det er sko- og tilbehørsmode, der er spækket med nytænkning og innovation, hvilket kræver kreativitet og dygtighed i en verden, hvor fodtøj opfattes ud fra universelle former. Mærkets designsignatur er speciel og opsigtsvækkende – noget, som lever op til modeverdenens krav om personlighed.

Pak kedsomheden væk og lev højt på sprudlende italiensk design

Det er især fodtøj til kvinder fra MSGM, som vækker opsigt. Her får den nemlig hele armen med fantastiske prints samt anderledes udsmykninger og former. Man er nemlig ikke bleg for at bruge vilde farver samt crazy materialesammensætninger, der forener forskellige genrer. Man får splatter-kunst i kombination med højeste elegance og casual sportsmode, som afsluttes med avantgarde formudtryk og premium-materialer. Tasker og herresko er ligeledes en del af kollektionerne, hvor fodtøjet til mænd er lidt mere klassisk i stilen. Dermed er der dømt mode til begge køn fra et mærke propfyldt med karisma.

Gå ikke glip af