Filter1

MR.BOHO
Sko, tøj og accessories

Det italienske brand MR.BOHO overrasker med deres kollektioner af solbriller, der emmer af retro vibes og en stærk attitude. De lækre wayfarer modeller og de runde faconer giver alle deres items et chikt look. Lad dig inspirere til de lækreste accessories af dette unikke label, der sætter din stil øverst på dagsordenen. Klassisk, enkelt og gennemført – solbriller til den elegante trendsætter.

MR.BOHO – unikke shades til din garderobe

Denne kollektion af solbriller giver dig den helt perfekte kombination af beskyttende glas og moderne stel. De har taget den cool og tilbagelænede stil fra 50’erne til sig i form af de lækre wayfarer solbriller. De har fået et mode comeback, og er båret af fashionistaer over hele verden med stil. MR.BOHO raffinerer og forfiner de retro solbriller med deres helt eget præg. De sætter fokus på kvalitet, og de runde modeller giver et touch af glamour til deres kollektioner. Top din læderjakke af med et par runde solbriller i tortoise, der vil give et elegant skær til dit look.

Cool i enkeltheden

Et par solbriller hører sig ikke kun til, når solen står højt på himlen og varmen syder. I den lave vintersol kan du også sagtens forsvare at iføre dig et par cool solbriller. Sæt et par sorte wayfarer på, som kan binde den perfekte sløjfe på din beanie og varme uldfrakke. Du finder også de lette og farverige modeller i udvalget fra MR.BOHO, som du nemt kan style til dit strandlook. Et par orange solbriller vil være det perfekte valg til en blå badedragt. Vi er helt vilde med det look, som dette label kører, og deres skønne solbriller kommer alle med en skøn attitude og i helt moderigtige former og farver. Sæt et unikt præg på dit look med et par solbriller fra MR.BOHO.