Filter1

MOSCHINO
Katalog

731 varer

MOSCHINO er trendy streetwear og popkultur

MOSCHINO er kendt for sit smarte tøj med referencer dybt ind i popkulturen. Det er et uhøjtideligt mærke, der leger på grænsen af camp og kitsch. For hverdagen er seriøs nok i forvejen, men derfor behøver tøjet ikke at være det.

Bringer smilet frem 

I de geniale popkollektioner finder man trendy streetwear med f.eks. tegneseriefigurer, nyfortolkninger af logo designs og naturligvis – pailletter.  Tøjet er ungt med et glimt i øjet. Hvis man har en dårlig dag, skal det ikke være svært at få et lille smil på læben, hvis man hiver et af deres items ud af skabet.

Brandet lader sine kollektioner være et frirum, for som de selv siger, “there’s always shit in everyone’s life.”  Og tøj kan være et af de steder, hvor man ikke altid behøver at tage livet og sig selv så seriøst. I kollektionerne bliver der oftest draget inspiration fra tegnefilm, computerspil og fast food kæder. Det er spraglet på sin helt egen måde, og vi er vilde med det!

Når brandet lancerer en ny kollektion, kan man ikke vide sig sikker på, i hvilken retning inspirationen er fundet. Man kan dog være sikker på at se trendy styles med en cool twist — expect the unexpected!      

Sjov i gaden — i børnehøjde

Børnekollektionerne lægger sig stilistisk godt op ad det generelle designmæssige udtryk. Her er måske ikke lige så mange referencer til popkultur, men det føles også mere passende, at man ikke finder hentydninger til fast food på børnetøjsknagen. I stedet for lader man en bamse repræsentere MOSCHINO Kids, som for eksempel er afbilledet på deres sweatshirts, T-shirts og kjoler. 

Vi er imponerede over, hvor anvendeligt børnetøjet er. Her kan man virkelig mærke, at der er tænkt over, hvordan tøjet gerne må være både smart og praktisk — at det skal kunne bruges i en travl hverdag. Men det fede er, at man også har taget hensyn til at det skal være behageligt for de små at have på. Derfor finder du i børnekollektionen både bløde sweatpants og sweatshirts og fine T-shirts – selv kjolerne er som oftest lavet i det samme bløde stof som deres sweatshirts. 

Der er tøj i sort, grå og marineblå, mens andre styles har fået mere knald på med grøn, rød, solgul og hot pink. At børnetøj ikke behøver at være kedeligt og skal kunne passe til en dag med fart over feltet på legepladsen er noget, de virkelig har forstået hos MOSCHINO.