For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Moon Boot

Mærke
Farve
Pris
1195
1195
1195
1195
krkr

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Når vinteren kommer til Danmark, så er du nødt til at finde et par varme støvler. Med et par Moon Boots er du sikret varme og tørre fødder hele vinteren. Klassikeren fra 80’erne er kommet tilbage i stor stil, og du kan med sikkerhed føle dig moderne med et par praktisk vinterstøvler fra Moon Boots. Støvlen er konstrueret af en tynd ydre gummisål, med forstærkning af kraftigt gummi, nylon stof og en bestemt slags skum, der både er stødabsorberende og isolerende. Støvlen har fået sit navn, fordi den minder som den støvle som astronauterne havde på, da de første landende på månen.

Hold varmen med et par smarte Moon Boots

Moon Boots er den perfekte vinterstøvle, da den kan holde til lidt af hver. Den er også en sikker vinder til skituren, da den er yderst isolerende og holder din fødder varme og tørre hele turen. Så lad 80’er klassikerne komme tilbage, og nyd en varm og tør vinter, uden at skulle tænke på at have ekstra sokker med i tasken. Hos Zalando.dk har vi et kæmpe udvalg af vintertøj og tilbehør. Skal du på skiferier, har vi masser af skiudstyr og tilbehør – så er du sikret en vellykket ferie! Husk endelig at beskytte dig mod kulden med en smart hue og et par lækre vanter – så kan vinteren og de kolde dage bare komme an!

Vores service

Køb online hos Zalando, hvor du handler nemt og bekvemt uden at betale fragt

På Zalando.dk kan du gratis returnere dit køb indenfor 30 dage

Hvis du har spørgsmål, så send os en e-mail eller kontakt os ved brug af kontaktformularen