Filter1

Moon Boot
Katalog

45 varer

Tænk tilbage på den historiske bedrift med månelandingen i 1969, og kobl begivenheden sammen med nutidens mode! Det gøres med tanke på Moon Boots, der netop blev lanceret få år efter – inspireret af astronauternes støvler. I dag er støvlerne tilbage i nye, forfriskende looks, så du kan gå gennem vinteren med varme fødder.

Moon Boot er den perfekte blødhed og komfort

Folk, der var børn eller unge tilbage i 70’erne og 80’erne, husker dem med al tydelighed. De berømte og elskede Moon Boot med deres elefantfødder af et design. De har fået en renæssance med en ansigtsløftning uden at glemme mærkets rødder. Dermed kan man til stadighed altid kende et par af disse robuste støvler, der er markante på mange måder. Det er billedet af de perfekte vinterstøvler, hvor skumforing, former, bredde og slidstærke materialer sørger for varme og tørre fødder. Støvlerne fås i dag i flere forskellige højder og designs – og stadig til hele familien.

Sne og slud kan ikke slå et par Moon Boot ud!

Sig hej til Kong Vinter i et par topfede og isolerende støvler, der er klar til at trampe gennem selv de værste lag sne. Nu og her kan du få fat i det originale mærke fra Italien, som i sin tid lancerede trenden med Moon Boot. Støvlerne fås stadig i de klassiske looks, men også i fornyede og mere slanke varianter. Det kraftige skum, den bløde pels, vandtæt nylon på overdelene samt kraftfulde gummisåler med skridsikre knopper er stadig en fast del af opskriften. Så træk i et par af disse fede støvler, hvor kulden ikke kan trænge igennem!

Vores service

Køb online hos Zalando, hvor du handler nemt og bekvemt uden at betale fragt

På Zalando.dk kan du gratis returnere dit køb indenfor 30 dage

Hvis du har spørgsmål, så send os en e-mail eller kontakt os ved brug af kontaktformularen