Filter1

Mont Blanc
Katalog

65 varer

Montblanc – tidløs elegance

De fleste af os genkender sikkert de elegante kuglepenne fra Montblanc, men det er nok de færreste af os, der ved, at det eksklusive mærke også laver meget mere end smukke kuglepenne.

Bjergtagende tysk kvalitet

Måske tænker du: kan det virkelig kan passe, at Montblanc er et tysk og ikke fransk brand? Jovist, den er god nok! Vi ville også have gættet på, at det kom fra Frankrig. Men mærket er tysk, det blev nemlig grundlagt i Hamborg i 1906.

Årsagen til det franske navn er omgærdet af stor mystisk. Blev det virkelig til under et spil kort, eller er der en anden forklaring på det? Hvem ved. Uanset navnets oprindelse har det ingen indflydelse på, at produkterne med den letgenkendelige franske bjergtop er særdeles bjergtagende både at se på og bruge. I begyndelsen producerede man "kun" kuglepenne og ure, men i dag spænder det mere bredt.

Her kan du finde alt, hvad hjertet begærer, lige fra de ikoniske klassikere til parfumer, bælter, punge, smykker og solbriller. Og de "nye drenge i klassen" er naturligvis fremstillede med samme høje kvalitet som klassikerne og bærer den samme smukke bjergtop.

Det stilsikre valg – i dag, i morgen, om et år ... Ja, altid!

Med mere end 100 år på bagen har Montblanc fingeren på pulsen i forhold til udviklingen af stilsikre styles, der ikke blot ser godt ud i dag, men også holder niveauet over længere tid. Det betyder i høj grad noget i den aktuelle diskussion om bæredygtighed og om, at vi skal passe bedre på vores planet. Jo flere år noget ser godt ud (og holder), jo mindre nyt skal der produceres — og jo færre ressourcer forbruger vi. Mange af mærkets produkter er tilmed fremstillet "lokalt" i Europa, hvilket betyder kortere afstand fra producent til forbruger, hvilket igen er med til at gøre produkterne mere bæredygtige. Vi kan næsten ikke få armene ned over det!

Så hvis bæredygtighed betyder noget for dig, men du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og udseende, kan vi klart anbefale Montblanc. Det er et oplagt valg for dig, der er enig i filosofien om at skabe produkter, der som minimum holder resten af livet, og som på den måde er med til at sænke vores overforbrug af materielle goder. Dét er da noget, som vi alle kan nikke genkendende til, ikke?