Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Sportsgrene
Pris
Materiale
Mønster
156 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Den første start eller fortsættelse på enhver sportsgren er at være iklædt de rette items. Du behøver ikke at kigge længere end til Mizuno, der med sine mange års erfaring samt brede produktpalet sikrer dig den bedste træning. Det er innovativ og futuristisk sportsmode fra Japan, som er på forkant med teknologien.

Mizuno er en faktor på vejen til succes

Det begyndte med baseballtøj i 1907, men i dag er kollektionerne spækket med items til alle mulige sportsgrene. Hovedproduktet op til i dag er stadig sportssko, hvad enten man har brug for løbesko, tennissko, håndboldsko eller andre typer af fodtøj. Mærket lader dig dermed dyrke sport både ude og inde hele året rundt, så formen kan holdes ved lige eller forbedres. Der skal dog lidt mere end et par gode sko til at skabe resultater, og derfor byder Mizuno også på shorts, tights, løbejakker, funktionstrøjer og meget andet.

En sportslig oplevelse med japansk innovation

I Japan skrider alting lynhurtigt fremad – og ikke blot inden for den digitale verden: Der er også fart over feltet, når det gælder sportsverdenen. Gel, stødabsorbering, GORE-TEX, fleksibilitet og perfekte pasformer er en fast del af kollektionerne med fodtøj, mens åndbarhed, vind- og vandtæthed, elasticitet og holdbarhed er lig med tøjudvalget. Alt er skabt med respekt for årstiderne samt for dine individuelle sportsdiscipliner. Dynamik og ergonomi er også en fast del af designfilosofien hos Mizuno, som også har en forkærlighed for farver og fashion. Det er items, som får dig afsted til yoga, fitness, løb, spinning, tennis eller alt mulig andet, hvad enten det er sportsgrene med høj eller lav intensitet.

Dette er måske noget for dig

Skistøvler Damer

Løbejakke Damer

Sport Outdoor Sko Herre

Sportstasker Herrer

Hjelme Beskyttelsesudstyr Børn