Miu Miu er indbegrebet af cool solbriller, som både kan bruges i den smukke vintersol over snelandskabet og når solen star højt på himlen i sommertiderne. Uanset hvad, skal vi passe på vores øjne og det vil vi gerne gøre på en yderst stilfuld måde. Brandet er helt opdateret på moden. Du finder både de kuglerunde, de firkantede og bløde modeller i sortimentet.

Eksklusive detaljer

Hvis du har brug for et modefix, så er et par solbriller fra dette brand et godt bud. De er spækket med unikke detaljer, som gør dit udtryk glamour. Brandet er en del af Prada Group og er derfor medlem af de eksklusives klub. På det tidspunkt, hvor Prada var på sit mest minimalistiske stadie tilbød Miu Miu en kontrast hertil. Brandet var nemlig indbegrebet af sensualitet, rebelskhed og havde designs som var yderst foretrukne når man skulle dresses up. Det ser du resultatet af i dette sortiment. Med håret løst, brune arme og en let top med blå sømandsstriber er du mere end good to go, når du skal ud og nyde solens stråler.

Du finder Miu Miu i de største modebyer

Brandet giver elegance en helt ny betydning. De har sine butikker i nogle af verdens største modebyer heriblandt London, New York, Paris, Tokyo, Milano, Hong Kong og Beijing. Alle disse byer stoler på dette eksklusive brand, og det er ikke uden grund. Når du træder ind i en af deres butikker vil du med det samme opleve brandets eksperimenterende ånd og holdning til shopping i deres dramatiske og legende opstillinger. Brandet tager shopping til nye højder. Med disse solbriller kan du enten toppe eller fuldende dit look i bedste stil. Find dit nye favoritpar lige her på Zalando.dk.

Inspiration