Filter1

Missoni
Katalog

239 varer

Lækre accessories er vejen frem til et stensikkert look. Missoni tilbyder et toplækkert udvalg af overdådige accessories, som du kan mikse og matche med din eksisterende garderobe eller et af brandets egne beklædningsdele. Deres kollektioner udstråler på mange måder femininitet. De er storforbrugere af vilde mønstre, som er med til at peppe hverdagsstilen op fra dag til dag.

Tørklæder i lange baner

Missoni er et resultat af to menneskes kreativitet, som startede i 1953. De to mennesker er Ottavio og Rosita, som indviede en umiskendelig måde at klæde sig på og opgradere sit hjem. Brandet er et af de mest kendte, elskede og genkendte mode- og designbrands i verden. Brandet har altid haft et særligt fokus på æstetisk innovation og teknisk invention. Vi er særligt vilde med brandets tørklæder, som er den perfekte tilføjelse til dit look. Lad os kalde det prikken over i’et – så har vi ikke sagt for meget. Du finder fine forskellige designs og farver. En sart farve er med til at understrege det feminine look, som altid er en sikker vinder.

Missoni er et veletableret brand

Missoni stiftede senere familie og deres tre børn Vittorio, Luca og Angela er vokset op tæt knyttet til forældrene og deres arbejde. Børnene er i dag brandets kreative leder og er med til at føre det videre ud i modeverdenen på nye eventyr. De er med til at sikre, at brandets designs forfører og begejstrer gang på gang. Brandet er i dag et af de mest velrepræsenterede brands indenfor italiensk mode og design rundt om i verden. Også deres kollektion inden for boliginteriør er yderst populær. Lad dig forføre af det fantastisk sortiment bestående af alt, hvad dit modehjerte begærer.

Inspiration