Filter1

371 varer

Missguided Plus er plus size-kollektionen fra det anerkendte brand Missguided. Deres kollektion er feminin og elegant i alle henseender. Tøjet er fremstillet i de lækreste materialer og i smukke, jordbundne nuancer, som passer til tidens trends. Tøjet er lavet med din velvære for øje og er derfor både komfortabel og lavet i et design, som er flatterende og feminint.

Feminine former i alle størrelser

Med afsæt i simple designprincipper og med stærke æstetiske linjer står Missguided Plus klar med en stærk kollektion til dig, der ønsker en feminin stil, og som ikke er bange for at vise dine kvindelige former frem. Udvalget byder på kjoler i forskellige silhuetter – jersey-, etui-, maxi-, sommer- og festkjoler – nederdele, overdele i form af skjortebluser, T-shirts med forskellige længde ærmer og flere forskellige toppe samt jakker, jumpsuits og cardigans. Det store udvalg af kjoler giver dig mulighed for at finde lige præcis den model, du mangler til den næste store begivenhed – uanset om det er til firmafesten, svigermors fødselsdag eller en hyggelig tur i byen med dine veninder.

Din tøjkrise stopper her

Missguided Plus designer tøj i udsøgt kvalitet og med nutidens trends for øje. De skaber tøj, som understøtter dine kvindelige former på allerbedste vis med en forståelse og respekt for dit velvære. Brandet forstår sig det at placere syninger strategisk korrekt, således at du altid får det bedste frem i dit outfit. Mange af de designs, du finder hos Missguided Plus er lavet med figursyede syninger og draperinger, som giver dig en flot figursyet fremtoning. Det kan du se nemt selv skabe med en lang skjortebluse, hvor du sætter et bælte i taljen for at få et look, som du nemt kan bære til hverdag og fest – især hvis din bluse har et smart print eller en moderne pangfarve.

Inspiration