For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Minueto

Mærke
Farve
Pris
719
719
719
719
krkr
Størrelse

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Minueto er et brand som bygger på et mål om at skabe individualitet. Mærkets ophavsmand søger efter alt der gør verden smuk og unik. Dette kommer til udtryk i deres enestående designs som tilfører din personlighed ekstra power. Brandet mikser farver og ukonventionelle styles, som skaber et univers af helt unikke beklædningsdele til din garderobe. Beklædningsdele som du kan føle dig godt tilpas i.

Minueto giver dit look individualitet

Det er helt tydeligt at se på Minuetos kollektion, at der er særligt fokus på individualitet i hvert eneste stykke tøj. Brandet forsøger nemlig at fjerne sig fra den masseproduktion af tøj der sker i samfundet. Det har resulteret i kollektioner med helt unikke beklædningsdele, som kan friske din garderobe op. Du kan være helt sikker på at tilføje noget nyt til klædeskabet når du shopper Minueto. Mange af deres seje mini skirts er perfekte til et par hvide sneakers eller nogle sandaler. Skal det være pænt er et par støvletter det perfekte valg. Match deres enestående toppe til et par oversized bukser med sløjfe foran og du har et fint look til kontoret.

Kjoler i massevis

Selvom Minueto tager afstand fra masseproduktion, så har de til gengæld massevis af kjoler. Kjoler, som alle er forskellige fra hinanden. De lægger op på fest og farver på den fine måde med deres pangfarver og søde og vilde tryk og mønstre. Brandets kjoler er et must-have til bøjlerne derhjemme. De er perfekte til sommeren med et par sandaler med lidt hæl. Kjolen med kinaflip er super populær, fordi den er fin, sober og giver et stilfuldt look. Brandets produkter er for dig, der er modig og elsker farver. Og det gør vi i hvert fald. Shop løs i udvalget her på Zalando.dk.

Inspiration