Filter1

mint&berry
Katalog

1 varer

Det unge Berlin-inspirerede designerbrand mint&berry skaber blikfang i det pulserende bymiljø med sine friske og rene stylings fyldt med munterhed og kvindelig ynde. Kollektionerne kan bedst beskrives, som en mikstur mellem minimalistiske linjer og berlinsk vintage. Her forenes prangende mønstre med anstændige detaljer, og sarte pastelfarver blandes med varme pangfarver. Dette skaber et smukt helhedsindtryk, hvor kvindeligheden skinner igennem alle tænkelige facetter. Den kontrastfulde kombination af stilarter gør tøjet nemt at style med de pågældende trends og accessories, så du kan få en flot tidssvarende stil til enhver given lejlighed. mint&berry holder skarpt øje med udviklingen i gadebilledet og indkorporer således de seneste trends i kollektionerne ved hver sæson. Mærket henvender sig til unge, stilbevidste kvinder, som ikke er bange for at vise deres kvindelige former frem igennem stilfuldt design.

Lad din kvindelighed skinne igennem via trendy designs med elegant vintageprofil

Bag mint&berry er der et stærkt designerteam med en mission om at give kvinder kollektioner med en feminin og urban styling. Mærkets signatur er de kontrastfulde spil mellem moderne trends og smukke retro stylings. Her mødes stilrene snit med farverige mønstre, og rå urbanitet med naturlig elegance. Disse skønne modsætninger skaber således smukke afbalancerede designs, som du både kan have glæde af i din hverdag, fritid eller ved festlige lejligheder. Inspirationen hentes fra markeder i hjembyen Berlin, New York og København, hvor gamle vintage klæder danner grobund for brandets skønne detaljer. Alle produkterne er fremstillet i luksuriøse kvalitetsmaterialer med fokus på bekvemmelige pasforme, så du både kan se og føle dig smuk ved enhver lejlighed. Du kan se mere i vores brede sortiment af mint&berry online på Zalando.dk, hvor du kan få masser inspiration til din feminine garderobe.

Af kvinder - for kvinder

mint&berry er et relativt nyt brand på scenen. Alligevel har det allerede slået sig fast som et af de skarpeste brands inden for den moderne mode. Med hovedkvarter i Berlin har brandet fingeren på pulsen af den nyeste, pulserende storbymode. Brandet formår at skabe en lækker blanding imellem en lang række forskellige stiltræk, og opnår derved et velafpasset samspil imellem flere forskellige stilarter. De tager en masse forskellige stilarter, eksempelvis det naturlige og det urbane, det moderne og det retro, det stilrene og det detaljerige. Derved har mint&berry opnået deres helt eget, særlige udtryk. Brandet har specialiseret sig i mode til kvinder, og det kan tydeligt fornemmes, for der er en fin, sirlig og feminin linje hele vejen igennem. Tøjet er designet af kvinder – for kvinder. Og sortimentet byder på nærmest alt, hvad hjertet begærer af flot, feminin mode. Både sko, støvler, nederdele, T-shirts, tasker og meget, meget mere. Så uanset hvad din garderobe trænger til, så kan du med stor sandsynlighed finde det lige her i udvalget af mint&berry på Zalando.dk.

mint&berry – Pulserende storbymode med udgangspunkt i Berlin

Sortimentet af lækkert, tysk modetøj fra mint&berry byder på et lækkert og alsidigt udvalg af spændstig mode, der vil pynte i de fleste kvinders klædeskabe. Så giv din stil et friskt pift med en af de lækre modeklenodier her fra siden! Der er mange forskellige strømninger og stilretninger, der præger udvalget på siden her, men et af de helt klare fællestræk, der kendetegner udvalget som helhed, er den pulserende, metropolitære energi, der ligger i alle modellernen. De emmer af storby, og storbymoden er en strømning, der i særdeleshed har vundet indpas på den brede modescene i den seneste tid. Og det er ikke kun i storbyerne, at storbymoden er blevet ekstremt populær. Også i provinsen er metropolsk mode det nyeste nye. Så uanset hvem du er, og hvor du bor, kan du give din stil et fedt og friskt pust med fed berliner-mode fra mint&berry. Brandet vil gerne levere god, gedigen mode til alverdens kvinder, og de ønsker ikke, at økonomi skal være en hindring for, om en kvinde kan klæde sig, som hun vil. Derfor har de holdt priserne helt i bund, og det betyder, at du kan få det lækre tøj fra mint&berry her på Zalando.dk uden at sprænge budgettet.