Filter1

234 varer

Mangler du et par sko, du kan bruge til at sætte prikken over i’et i dit outfit? Monderer har kreeret kvalitetssko og -støvler til mænd i mange år. Det lækre læder og de rå detaljer giver støvlerne et unikt look, mens de innovative sneakerdesigns adskiller dem fra andre på markedet. Der er noget til enhver lejlighed blandt Monderers skokollektion.

Sko til enhver lejlighed

Monderer er kendetegnet ved deres lækre materialer – særligt deres brug af læder. Deres støvler, sko og støvletter til herrer er lavet i et klassisk og tidløst design, som passer til alle lejligheder og er behagelige at have på. Er du mere til rå og spændende detaljer, der skiller sig ud fra andre sko på markedet, finder du det ligeledes hos Monderer. Mange af skoene i sortimentet har et anderledes og råt design med spændende detaljer i form af metalspænder, farvestrålende nuancer eller slangeskindslook. Vil du pifte dit hverdagsoutfit op med sjove detaljer, er der rig mulighed for det med sko herfra – uanset om du stræber efter det klassiske look, eller vil have en sko, som skiller sig ud fra mængden.

Elegance med rå detaljer

Style de lækre brune læderstøvler med dine mørke denimjeans og din vinterjakke her i vinterkulden eller med en klassisk T-shirt i forårssolen. De elegante lædersko kan pifte et hvilket som helst look op – om du så er på vej til årets sommerfest eller skal spise middag med din kæreste. De stilrene og smarte sneakers fra Monderer er et godt bud på fodtøj, som kan pynte i din kollektion af fodtøj. Med inspiration fra det urbane look har de kreeret sneakers med sjove detaljer af brede spænder af elastik og læderdetaljer. Alt sammen i designs, som er klassiske og stilrene.

Inspiration