For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Mi-Pac

Mærke
Farve
Pris
239
239
239
239
krkr
Størrelse

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Den nye rygsæk, som dukker mere og mere op i gadebilledet, er fra Mi-Pac. Når du ser en rygsæk i en flot, sprælsk farve eller med fede prints, såsom stjerner, blomster, azteker-mønstre, tern eller dyreprint, så prøv at kigge ned i venstre hjørne og se efter, om ikke du finder det karakteristiske, runde mærke med bogstaverne ”mi” indeni. Det er der ret store chancer for, at du gør, for dette fremadstormende britiske mærke er til stede på samtlige kontinenter. Mi-Pac producerer først og fremmest de virkelig fede rygsække, men fremstiller også rejsetasker, penalhuse, punge, sleeves og meget mere. Der er noget for enhver smag - selv en minirygsæk til de allermindste. Fællesnævneren er kvalitet. Produkterne fra Mi-Pac er supersolide og i en kvalitet, der gør, at du kan have glæde af dem i mange år.

Mi-Pac - når der skal farver på hverdagen!

Designerne bag Mi-Pac slår virkelig et slag for at give kreativiteten frie tøjler. De fleste rygsække i gadebilledet er ensfarvede og i dæmpede nuancer. Hvor mange af os har ikke været lige ved at tage den forkerte taske i et tog eller lignende, fordi de simpelthen ligner hinanden alle sammen? Det sker ikke med Mi-Pac, for udvalget er enormt. Du kan vælge lige præcist den farve og de prints, du allerbedst kan lide, og dermed udtrykke din helt personlige stil. Der er noget for enhver smag. Så selvom der kommer flere og flere Mi-Pac rygsække på gaden, så risikerer du ikke at forveksle den med din egen. Skynd dig ind på Zalando.dk og vælg den du bedst kan lide - og husk også en til junior!