For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Mer Du Sud

Mærke
Farve
Pris
1555
1555
1555
1555
krkr

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Mer Du Sud er et internationalt designermærke, der blev stiftet på Mallorca i 1997. Siden da har mærket helt helliget sig fremstillingen af skiftende sko- og taskekollektioner samt læderjakker i vintage biker-stil. Mærket byder på en fantastisk kollektion af højhælede og flade sko, der er fremstillede i ruskind og læder af usædvanlig høj kvalitet. Kreationerne falmer aldrig i autencitet og stil - en filosofi, som er kernen for firmaets omhyggelige designere. Mer Du Sud omfatter også et "personligt stil"-koncept, som indbefatter materialer af høj kvalitet og en grundig produktionsprocess. Skoene fra Mer Du Sud er håndlavede, og taskerne er nænsomt fremstillede af det mest udsøgte, naturligt garvet læder. De enkle og elegante, trendy farver fuldender de altid betagende designs fra dette spanske mærke.

Mer Du Sud - klassisk og chik elegance fra et fantastisk spansk mærke!

Taskerne fra Mer Du Sud kombinerer sporty chik med klassisk elegance - takket være førsteklasses nappa-læder og et antikt finish. Mer Du Sud beskæftiger sig med at understrege en personlig stil, og derfor tilbyder mærket et omfattende udvalg af sko og tasker, som er blevet en favorit blandt kvinder i hele Skandinavien samt Japan, Canada, Korea og mange europæiske lande. Sandaler, pumps eller et par skønne høje hæle - Mer Du Sud byder på mange forskellige stilarter i deres skokollektion, så du kan fuldende dit look. Kombineret med en cool læderjakke eller en sporty taske, er mærket det perfekte match til din smarte stil. Du kan se frem til de skønne kreationer online på Zalando.dk! Mode, sko og tasker - oplev dette spanske mærkes trendy og stilfulde tøj, der opfylder alles smag.

Du kan handle sikkert og trygt på Zalando.dk

Køb din vare online på Zalando.dk og få gratis levering

Du kan altid returnere dine køb indenfor 30 dage, og returneringen er altid gratis

Kontakt os enten via. Kontaktformularen eller send os en e-mail

Dette er måske noget for dig