Filter1

32 varer

Sørg for at dit outfit altid matcher og vælg dine strømper med omhu. Vi elsker at gøre vores look komplet, og med strømper fra Max Mara Hosiery har vi en mulighed for at finde strømper med klasse, personlighed og masser af charme – hvad enten det er til jobbet, festen eller hygge derhjemme.

Max Mara Hosiery – forførende elegance

Strømper er oftest ikke det første, du tænker på, når du skal planlægge dit outfit, men de er vigtige for dit outfits helhed. Eksempelvis ville det se forkert ud, hvis du skulle have et par tennissokker på i dine pumps. I Max Mara Hosiery varierede kollektion finder du et raffineret udvalg af strømper og strømpebukser. Alle modeller er designet med ikke kun funktionalitet, men også stil for øje. Derfor kan du finde et godt udvalg af strømpebukser, der passer smukt til en cocktailkjole eller en nederdel. Om du elsker ensfarvede strømpebukser eller gerne vil have nogle med farve eller forførende mønstre, så har de det i deres kollektion. Og med et udvalg af tynde leggings, så er der en god mulighed for at finde flere nye par til din garderobe.

Komfort, design og varme

Strømper er vigtigt ikke kun i forhold til vores look, men også kolde fødder og ben kan være generende, når sommerens varme er forsvundet. Strømpebukser fungerer godt med kjole og nederdel, men når den kolde tid for alvor har meldt sig, så er et par lune strømper det helt rigtige. Dette brand har designet en lang række af varme strømper i godt design. Looket er gennemført og kan sagtens passe ned i et par støvletter eller støvler. Er det tid til noget hygge på sofaen, mens kulden hænger i luften uden for, så kan du matche dine smarte strømper med en sweater i samme farver. Dette kan give et look, der er både sødt og dejligt at have på.

Inspiration