Sko, tøj og accessories fra Marmot

Filter (1)

1 varer

Slip din indre vilde energi løs og lev i naturen som intet var mere normalt. Marmot sørger nemlig for, at din krop er veltilpas og varm. Brandet har sat et unikt aftryk i modeverdenen, og med deres moderne sans for materialebrug og farver giver de kamp til stregen med fede designs. Uanset hvad naturen byder på, er brandet et must-have i enhver garderobe.

Marmot – naturoplevelser med stil

Brandet har på baggrund af deres unikke stil hentet anerkendelse over hele verden. Sportsudøvere fra de professionelle rækker er vilde med hvad Marmot har at byde på. Mærket giver en fordel til skiløbere og andre sportsudøvere, med en aktiv livsstil i naturen. Deres kollektion af outdoortøj spænder bredt, og byder på alt lige fra bukser til jakker og frakker. Du er med andre ord pakket godt ind mod vind og vejr. Hop i dine favorit items og oplev selv magien. Style med en hue, hvis vejret bider lidt. Bliv den sejeste daredevil og lad din passion smitte af på andre.

Giv dig selv en moderigtig opdatering

Overtøj er ikke længere bare overtøj. Overalt hvor vi befinder os, skal moden være lige i skabet. Brandet har sørget for, at denne regel overholdes i naturen. Deres kollektioner spænder bredt, og brandet formår at skabe moderigtige items over hele linjen. Modens største tendenser mikset med deres eget udtryk har gjort brandet til et must-have i rygsækken. Kollektionen er gennemsyret af farver, så du med sikkerhed bliver inspireret og glad hver gang turen går ud af huset. Klæd dig i et par bukser i mørke nuancer og style med en jakke i vilde farver. Oplev kontrasten helt tæt på og lad den skabe en fed detalje i dit outfit.

Gå ikke glip af