Filter1

66 varer

Maria Black er klassiske smykker til den kræsne og kreative kvinde. Med udgangspunkt i de klassiske ædle metaller, skaber hun kollektioner, der bidrager til at skabe den sidste kant, et lækkert outfit kræver. Der er fokus på æstetik og kunsthåndværk, og det er bestemt ikke uden grund, at mærket anses som en af smykkehimmelens nye, lysende stjerner.

Guld og sølv klæder alle

Maria Black holder sig mest til smykker i guld og sølv, og det er der en grund til. Disse metaller har altid fascineret os mennesker, og været brugt til at løfte vores udseende. Smykkerne er ofte enkle, men detaljerige, og det gør dem både aktuelle til hverdagsbrug og til fest. En enkelt sort kjole kan i sig selv være et flot outfit, men kan - ledsaget af det rigtige par øreringe eller som baggrund til en smuk halskæde - transformere dig til en superstar, der tager rummet med storm i det øjeblik, du træder ind. Det er smykkernes magt, og med kollektionerne her er der ingen tvivl om resultatet – du vil se gudesmuk ud i guld.

Internationalt udsyn med dronningens accept

Den dansk-irske Maria Black blev i 2009 udlært guldsmed efter ophold i Danmark og London. Der var altså med en solid bagage, at hun startede mærket, og hun kom da også lynhurtigt ind på den internationale smykkescene. Den internationale succes skal ses som en udløber af hendes inspirationskilder, der stammer fra hele verden. Med dannelsesrejser i Vesten, Sydamerika og Indien har hun skabt smukke kollektioner, der tiltaler på tværs af landegrænser med deres stilrene linjer, der emmer af klassisk design, men altid med et ny og interessant tanke bag.

Inspiration