Katalog

Populære filtre
98 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bliv din egen stylist med smykker fra Maria Black

Siden 2010 har den dansk-irske designer Maria Black inviteret verden ind i et unikt univers med underskønne smykker. Brandet designer unikke pieces i kvalitetsbevidste materialer, så du kan forelske dig i ringe, armbånd og halskæder, som du kan nyde mange år frem.

De moderne smykkekollektioner inviterer dig til at udforske din stil og kreativitet på tværs af tidens trends og tendenser. Der er fokus på ædelmetaller i skulpturelle former, som skabes med inspiration fra både det traditionelle håndværk og moderne teknikker.

Hos Zalando elsker vi den personlige stil og smykker i høj kvalitet. Det er derfor ingen overraskelse, at vi har valgt Maria Black som en fast del af vores smykkeudvalg. Brandets designs bliver hurtigt en forlængelse af din unikke stil og smag, hvor hvert enkelt smykke ændrer udtryk, afhængigt af hvordan du vælger at style dem.

Personlige Maria Black-smykker i høj kvalitet

Skab dit helt eget skræddersyede look med smykker i lækre materialer og unikke former. Brandet er især kendt for deres smukke statement-ringe og -halskæder, der fås i flere forskellige materialer. Så kan du finde lige præcist dét smykke, som bedst matcher både din stil og din huds naturlige toner.

Er du mest til det rå look, vil du elsker deres sorte og grå designs inspireret af 90’ernes grunge-look. Gå efter matchende smykker, og rock et gennemført look, eller vælg et enkelt smykke som en halskæde eller et par øreringe, der virkelig komplimenterer din stil.

Har dit klædeskab en forkærlighed for det simple, enkle og stilrene? Så er der også et design til dig. Blandt Zalandos udvalg af Maria Black-smykker finder du også brandets mere minimalistiske designs som tynde armbånd, små guld- eller sølvøreringe samt halskæder med enkle vedhæng.

Piercinger med feminine detaljer

Piercinger er populære, hvad end det er ekstra huller i øreflippen, de populære helix-piercinger eller en ring i næsen. Der er mange placeringer og muligheder for at udtrykke dig.

Maria Black har virkelig omfavnet denne trend med deres spændende piercingkollektioner. Her finder du et væld af forskellige former og modeller, der er designet specifikt til unikke placeringer på øret.

Hvis du vil stråle om kap med dansegulvets lys eller bare elsker at kombinere et væld af spændende øreringe i hverdagen, så kan helt selv sammensætte dit smykkelook med Maria Black. Hos Zalando finder du nogle af brandets mest populære piercinger med og uden sten samt udvalgte pieces fra deres nyeste kollektioner.