Filter1

94 varer

Han er et stjernenavn på den internationale modescene, hvor han gang på gang overrasker og imponerer med sit evindelige talent: Marc Jacobs er her, der og alle vegne, for hans kreativitet har ingen begrænsninger. Det er her, hvor hverdagstøj og tilbehør transformeres til luksuriøse items takket være designerens uforudsigelighed. Den næste trend venter lige om hjørnet!

Marc Jacobs går egne veje og giver ny inspiration

Han har vundet designpriser allerede inden, han nogensinde blev et anerkendt navn. Talentet har ingen været i tvivl om, og nu og her kan du få fingrene i smagfuld mode, der aldrig tager tingene for seriøst. Marc Jacobs elsker nemlig humor og nye måder at se mode på. Modeinteresserede folk ved ikke, hvad de vil have på forhånd. Men det bliver klart, når de ser kollektionerne fra denne amerikanske kreatør, der altid sætter sin egen stil. Han er foregangsmand for nye stilarter og elsker at bruge modetøj, sminke og lækre dufte for at skabe en personlig stil. Og det samme kan du gøre med MJ på kroppen!

International fashion med finurlighed

Catwalk-mode kan se ud på mange måder. Hos Marc Jacobs sætter man sin egen standard med masser af luksuriøs hverdagsmode. Det er tøj, sko og tilbehør med detaljer og snit, som ikke er set på noget andet mærke før. Dermed er man med til at sætte mode-standarden, når man bærer en item eller flere fra denne verdenskendte designer fra New York. Det er, som designertøj skal være: unikt og smukt i ethvert blitzlys, hvad enten det er fra ens egen smartphone eller fra professionelle linser på den røde løber.

Dette er måske noget for dig

Marc Jacobs

Han er et af tidens hotteste navne både inden for både haute couture og ready-to-wear. Ikke blot nu og her, men også i fortiden samt med sikkerhed også i fremtiden er Marc Jacobs et af de modenavne, man aldrig glemmer. Sideløbende med sit eget mærke har han også været chefdesigner for et af Europas største modehuse, så det er en powerfuld og eftertragtet herre, hvis kreative evner nu også kan pryde dit look. Mange kender ham sikkert fra TV samt catwalks og et hæsblæsende jetsetliv. Marc Jacobs er her, der og alle vegne med sin brede portefølje af items, hvad enten det er velduftende parfumer i smukke flakoner, accessories som ure, punge og smykker eller tøj og fodtøj. Her er der mulighed for komplette looks, der har deres ophav i evigt modehippe New York!

Marc Jacobs har modeforståelse som ingen anden

Med nogle af produkterne fra Marc Jacobs på kroppen bliver du stjernen i dit eget liv. Denne amerikanske designer hylder nemlig individualitet og karisma, som også ses i hans kollektioner. Han har helt styr på håndværket samt sin teoretiske baggrund fra velrenommerede skoler. Samtidig er man garanteret masser af overraskelser og uforudsigelighed, der netop gør designstilen interessant og attraktiv. Denne efterspurgte New York-designer er rebel, glamour og urban på samme tid, hvilket betyder iøjnefaldende looks hver gang. Hans logo og navn i sig selv er noget, som unge modepiger- og drenge sætter en status i at få fingrene i. For hvem vil ikke føle sig personligt og lækkert klædt på med Marc Jacobs?