For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Marchesa Notte

Mærke
Farve
Pris
8215
8215
9615
9615
krkr
Anledning

2 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Firmaet blev grundlagt i 2004 af to britiske designere, men har i dag base i New York. Marchesa Notte fremstiller fest- og gallakjoler i den absolut dyre ende, da hver kjole er unikt designet og skræddersyet efter de mest sublime teknikker. Selvom kjolerne er eksklusive, henvender de sig ikke kun til verdensstjerner og celebrities, men kan også sagtens bruges, hvis du ønsker en kjole, der giver dig et unikt minde for livet og som kan bæres mange gange til flere forskellige begivenheder. De enestående materialer giver kjolerne et meget elegant look, og du vil blive mødt af fascinerede blikke til enhver lejlighed, hvor du møder op i en kreation fra Marchesa Notte. Mærket har efterhånden opnået verdensomspændende anerkendelse, og kjolerne ses ofte på røde løbere verden over og på de store catwalks. Dette fokus har gjort designet til noget helt unikt indenfor modebranchen.

Marchesa Notte - enestående aftenkjoler i højeste kvalitet!

De unikke aftenkjoler er en skønhed i sig selv. De går bedst i kombination med et par stilfulde højhælede sko i sort eller hvid eller en anden matchende farve og en smuk håndtaske, der fuldender det elegante look. Kjolerne fra Marchesa Notte kan eksempelvis bæres, hvis du skal til et cocktailparty eller en anden formel begivenhed som et bryllup. De feminine og sensuelle snit medvirker til at gøre din smukke figur synlig, og du kan være sikker på at blive ballets dronning i et design fra de eksklusive modeskabere. Materialerne består af forskellige tekstiler som polyester, nylon eller silke i fineste kvalitet. Hvis du er klar til en investering i topklasse, så klik ind på Zalando.dk og se vort fine udvalg af de smukke kjoler fra Marchesa Notte. Sortimentet er unikt, så tag dig god tid til at vælge den rette model!

Vi tilbyder

På Zalando handler du nemt og bekvemt, og vi leverer altid dine varer gratis hjem til dig.

Du kan altid returnere dine køb indenfor 30 dage, og returneringen er altid gratis

Kontakt os enten via. Kontaktformularen eller send os en e-mail