accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Marc Jacobs

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Anledning
99 varer
  • 1
  • 2

Marc Jacobs – mærket med alle de attraktive værdier

Mode er kommet på dagsordenen i langt større omfang end tidligere. Det betyder også, at alle de forskellige mærker oplever en stigende konkurrence, hvilket er godt for dig som kunde. Det betyder nemlig, at alle processer og sanser skal skærpes, så man er på forkant med det hele. Hos amerikanske Marc Jacobs ligger moden i selve mærkets DNA og design-ånd, for her lever man på passioneret vis for egne stilarter, der bringer nye oplevelser på modescenen. En del af den faste dagsorden integrerer nemlig værdier som humor, risikovillighed og kreativ fornyelse til at tænke ud af boksen. Derfor får du en forfriskende og velsmurt designkatalysator fra dette højtrespekterede modehus med Jacobs som toppen på kransekagen. Han er manden, der som altid har det store overblik, og som har et modesyn alle vil falde i svime over at eje.

Marc Jacobs er lig med luksus i garderoben

Selvom Marc Jacobs har travlt med sit eget foretagende, så siger han ikke nej til et smigrende tilbud fra et fransk modehus. Derfor er han samtidig kreativ direktør for Louis Vuitton, så han er en mand med attraktive talenter. Han har også vundet prestigefyldte priser samt studeret design. Derudover er han født i New York City, som i den grad også har været med til at forme hans karriere. Hele hans baggrund og opvækst peger allerede fra en tidlig alder hen imod en strålende karriere indenfor mode, og man må sige, at tingene er flasket sig for super dygtige Marc Jacobs, der lever og ånder for mode. Han er især inspireret af 40’erne og 80’erne med alt, hvad det indebærer af humoristiske detaljer eller dekadente finesser. Dermed er banen kridtet til luksuriøs top-mode krydret med sjov og ballade.

Har du også opdaget, hvor stor en glæde og tilfredsstillelse et ægte designermærke kan bidrage med? Så skal du blot køre videre i samme dur, hvor tanken er, at man kun lever én gang, og dermed skal der også være plads til de designskønheder, som man har drømt om. Marc Jacobs er nemlig lig med drømmende mode, som enhver kvinde eller mand vil gå enormt langt for at få fingrene i. Nogle tænker ikke over prisen, men må bare eje noget fra Jacobs attraktive kollektioner uanset hvad. Du kan også vente til nogle af de skønne produkter kommer på tilbud, og så slå til derfra. Valget er dit. Og her på Zalando er udvalget åbent døgnet rundt, så du altid kan nærstudere kollektionerne, inden du beslutter dig. Marc Jacobs er storbyens modekonge på sjov, urban, eksklusiv og trendy vis. Så dyk ned i sortimentet, når du har tid og lyst.