Filter1

49 varer

Nu står Zalando.dk klar med top trendy sneakers fra den verdensberømte designer Marc Jacobs. Da dette amerikanske designfænomen færdiggjorde sin uddannelse på Parsons School of Design i New York, skete det med den højeste udmærkelse. Marc Jacobs har efterfølgende bevist sit værd som designer hos nogle af verdens førende modehuse. Siden 1997 har han fungeret som chefdesigner for Louis Vuitton, hvor han bl.a. har været med til at lancere modehusets første ”prêt-à-porter”-kollektion. De trofaste Marc Jacobs-fans verden over har sidenhen fulgt trofast med i de nyeste modetendenser fra den amerikanske topdesigner, der ikke har låst sig fast på én bestemt designretning. Sideløbende med karrieren i de forskellige modehuse har Marc Jacobs udsendt sine egne kollektioner, hvoraf den første kom i 1986. Efterfølgende kom Little Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs og Bookmarc.

Designer-sneakers fra Marc Jacobs

Som brand sigter Marc Jacobs mod såvel det eksklusive som det mere ungdommelige segment, og sortimentsudvalget spænder derfor også vidt. Her på Zalando.dk har vi samlet et bredt udvalg af Marc Jacobs> designersko. Det er f.eks. muligt at vælge mellem sneakers, loafers og snørestøvletter, der er designet i ægte Marc Jacobs-stil. Udvalget rummer både de helt klassiske loafers til jobbet samt en række cool og trendy sneakers i forskellige farver. Du bør derfor straks spørge dig selv, om dine fødder skal forkæles med et par sko fra Marc Jacobs’ hånd. Du kan finde et lækkert udvalg online hos Zalando.dk, og du kan finde sko i massevis af farver og designs.

Gå ikke glip af

Marc Jacobs – mærket med alle de attraktive værdier

Mode er kommet på dagsordenen i langt større omfang end tidligere. Det betyder også, at alle de forskellige mærker oplever en stigende konkurrence, hvilket er godt for dig som kunde. Det betyder nemlig, at alle processer og sanser skal skærpes, så man er på forkant med det hele. Hos amerikanske Marc Jacobs ligger moden i selve mærkets DNA og design-ånd, for her lever man på passioneret vis for egne stilarter, der bringer nye oplevelser på modescenen. En del af den faste dagsorden integrerer nemlig værdier som humor, risikovillighed og kreativ fornyelse til at tænke ud af boksen. Derfor får du en forfriskende og velsmurt designkatalysator fra dette højtrespekterede modehus med Jacobs som toppen på kransekagen. Han er manden, der som altid har det store overblik, og som har et modesyn alle vil falde i svime over at eje.

Marc Jacobs er lig med luksus i garderoben

Selvom Marc Jacobs har travlt med sit eget foretagende, så siger han ikke nej til et smigrende tilbud fra et fransk modehus. Derfor er han samtidig kreativ direktør for Louis Vuitton, så han er en mand med attraktive talenter. Han har også vundet prestigefyldte priser samt studeret design. Derudover er han født i New York City, som i den grad også har været med til at forme hans karriere. Hele hans baggrund og opvækst peger allerede fra en tidlig alder hen imod en strålende karriere indenfor mode, og man må sige, at tingene er flasket sig for super dygtige Marc Jacobs, der lever og ånder for mode. Han er især inspireret af 40’erne og 80’erne med alt, hvad det indebærer af humoristiske detaljer eller dekadente finesser. Dermed er banen kridtet til luksuriøs top-mode krydret med sjov og ballade.

Har du også opdaget, hvor stor en glæde og tilfredsstillelse et ægte designermærke kan bidrage med? Så skal du blot køre videre i samme dur, hvor tanken er, at man kun lever én gang, og dermed skal der også være plads til de designskønheder, som man har drømt om. Marc Jacobs er nemlig lig med drømmende mode, som enhver kvinde eller mand vil gå enormt langt for at få fingrene i. Nogle tænker ikke over prisen, men må bare eje noget fra Jacobs attraktive kollektioner uanset hvad. Du kan også vente til nogle af de skønne produkter kommer på tilbud, og så slå til derfra. Valget er dit. Og her på Zalando er udvalget åbent døgnet rundt, så du altid kan nærstudere kollektionerne, inden du beslutter dig. Marc Jacobs er storbyens modekonge på sjov, urban, eksklusiv og trendy vis. Så dyk ned i sortimentet, når du har tid og lyst.