Filter1

Mara Mea
Katalog

28 varer

Marathon – kvalitetsundertøj, der holder formen

Hop ned i et par tights fra Marathon og oplev en fantastisk pasform kombineret med komfort og kvalitet. Dette mærke er i dag et af de mest kendte og bedst sælgende undertøjsbrands i Nordeuropa, og det med god grund. 

Anerkendt undertøjsmærke til mænd, der leder efter god pasform

Marathon efterstræber, at deres produkter altid er 100% i orden. Når du køber et sæt undertøj fra dette mærke, kan du således altid stole på, at varen er af højeste kvalitet og fremstillet med særligt øje for komforten. Farverne er holdt i nedtonede nuancer, men stoffet kan stadig ofte have et klædeligt mønster, der balancerer på grænsen mellem underspillet og opsigtsvækkende. 

Disse underbukser er lavet i forskellige kombinationer af stoffer, der sikrer dig den bedste komfort. Heraf kan nævnes elastan, modal og bomuld, hvilket er nogle af de mest bekvemmelige stoffer, når det kommer til undertøj og tights.

Fordele ved bomuld, 'naturens schweizerkniv'

Naturproduktet bomuld stammer fra bomuldsplanten, og materialet anvendes i mere 40% af den totale verdensproduktion af tekstilfibre. Der er mange gode grunde til, at bomuld er et af de mest populære materialer i tøjverdenen. Det er et alsidigt materiale, der både er robust og stærkt, så det kan holde ganske længe før det bliver slidt op. Bomuld føles mildt mod huden, og det mindsker dermed risikoen for, at undertøjet gnaver eller på anden måde giver ubehag. Der er desuden varmeledende, hvilket vil sige, at det leder varmen væk fra kroppen og mod en mere jævn temperatur.

Det er nemt at vaske tøj lavet af bomuld, da det også kan tåle en høj temperatur i vaskemaskinen, men husk at læse vaskeinstruktionerne på dine nye tights. Så kan de holde ekstra længe.  

Modal – prøv en af de blødeste tekstiler tæt på huden

Et andet rigtig godt materiale til undertøj er modal. Det er et naturligt tekstil, der er fremstillet af cellulose fra bøgetræer! Modal er et spændende materiale, både når det kommer til bekvemmelighed og at holde formen, og det er især derfor, det er fantastisk til fremstilling af undertøj.  Modal er en meget blød type stof, som giver en kølig, glat fornemmelse på huden. Det lader samtidig huden ånde, og tights lavet af modal er også rigtig gode til at dyrke forskellige typer sport i, da de er hurtigtørrende. 

Du er i gode hænder med et sæt tights fra Marathon, der er kendte for deres gode kvalitet og gennemtænkte designs med god pasform. Altså er du garanteret et sæt underdrenge, der holder mange år i fremtiden.