Sko, tøj og accessories fra Manduka

Filter (1)

1 varer

Manduka er brandet for dig, som er på farten. Brandet byder på udstyr til fitnesscenteret, særligt fitnessmåtter til yoga, pilates og lignende. Måtterne fås i adskillige skønne farver og gode materialer. De er nemme at have med i de tilhørende tasker, hvori de passer perfekt. På den måde kan du have dem med på arbejde og direkte videre i fitnesscenteret.

Manduka til de populære sportsgrene

Manduka er til dig, som ved, hvad du vil have. Samtidig er brandet til dig som ved, hvad din sportsgren kræver. En af tidens mest populære aktiviteter er yoga. Med yoga får du trænet alle muskler i de krævende yogastillinger. Derudover er sportsgrenen utrolig frisættende for kroppen. Særligt ”computerkroppen” har brug for at løsne op for de spændinger, som den påføres fra monotone bevægelser på kontorjobbet. Uanset, hvilket erhverv du kommer fra, kan kroppen have behov for at koble helt af, hvilket yoga bidrager til. Aktiviteten er elsket af både mænd og kvinder og derfor finder du masser af flotte farver til din nye yogamåtte.

Du bestemmer over din sport

Som alternativ til tasken kan du holde styr på måtten med de fine remme, som let strammes om. Når du slår den ud får du ikke kun trænet de indre muskler godt og grundigt igennem til en intens pilates-time, du kan også få styr og ro på det tankemylder, som hverdagen ofte får samlet op. Her kan hjernen ofte få den ro, som den ikke får til hverdag. Hos Manduka bliver der ikke gået ned på de rigtige materialer. For at få det optimale ud af din træning kræver det gode materialer. Få helt tjek på det med din egen måtte under armen. Vælg eventuelt farve efter dit eksisterende træningstøj, så du opnår en rød tråd.

Gå ikke glip af