Filter1

Makia
Katalog

61 varer

Trænger skabet til et moderigtigt løft, så er du landet på rette sted. Udvalget fra finske Makia giver dig lidt af det hele. Vælg direkte fra øverste hylde blandt T-shirts med fede prints, ternede skjorter og marineblå jakker. Her er alt, hvad du behøver for at løfte din stil i hverdagen. Find inspiration til dit næste look lige her på siden.

Makia – exceptionel kvalitet, design og funktionalitet

Makia er finsk mode af bedste skuffe. Brandet kreerer hver sæson den ene fede style efter den anden, der passer perfekt ind i den hippe og urbane trendsætters garderobe. Modebrandet har flere års erfaring inden for design af bluser og veste til mænd, hvilket har gjort dem elsket blandt unge mænd med smag for undergrundsmiljøets rå stil. Bag hvert eneste item ligger en vision om at klæde unge mænd på med kvalitet og enkel urban streetwear mode. Stilen er lige på og rå med grafiske prints, smarte detaljer og enkle snit. Perfekt til streetwear-entusiasten, der er tro mod sig selv.

Et personligt take på din stil

Skal din personlighed skinne igennem i dit look? Nu har du muligheden for at være tro mod din stil med det funktionelt og smart modetøj fra Makia. Materialevalget domineres af denim, kanvas og casual fits, hvilket skaber en række komfortable, robuste og maskuline looks. T-shirt, trøjer, cardigans er blot en lille del af hvad du kan krydre hverdagen med. Style en T-shirt med jeans og en hue for det enkle look og bring signaturstilen ind i din stil. Tilfør en cardigan i groft strik til påklædningen og du er sikret et personligt take på T-shirten. Bliv en del af den trendsættende generation med modesuccessen der kender streetwear.