Filter1

MAC
Katalog

858 varer

Lad dig forføre af sprudlende, tjekkede og trendy MAC

Hvad leder du efter, når du er på jagt efter plejeprodukter og makeup? De fleste kvinder vil gerne have produkter, der er effektive og troværdige. Når du investerer tid i dit udseende, er det vigtigt, at du får valuta for pengene. Samtidig er det skønt, når produkterne opmuntrer og inspirerer dig til at udforske og eksperimentere med dit udtryk. Vi er faldet fuldstændig for MACs overbevisende kvalitet og legende tilgang til skønhed, pleje og makeup. Og det er vi sikre på, at du også kommer til.

Plej din hud lækker med skum, gel og lotion 

Der findes ikke meget bedre end den skønne følelse af at rense ansigtet med et mildt og effektivt produkt. Med en gel, der skummes op, eller lækre, rige olier optimerer du din huds modtagelighed og skaber den bedst mulige base for andre plejeprodukter og makeup. Følg op med en creme eller serum, der giver din hud et ekstra boost af sundhed og vitalitet. MAC har både løsninger til den fedtede og olierede hud, der nyder godt af en beroligende og matterende effekt, og reparerende produkter, der giver akut førstehjælp til træt og uplejet hud.

Er du tit på farten, eller kan du bare godt lide at have et nødberedskab i håndtasken, har MAC også tænkt på dig. Tjek for eksempel deres renseservietter til rejsebrug, hvor du ikke altid har rindende vand inden for rækkevidde. Med dem kan du nemt og blidt fjerne rester af makeup og urenheder uden at gnubbe eller slide unødigt på huden. Velvære og skønhed on the go!

TIP! Sæt prikken over i'et med en ansigtsspray, der efterlader en varm glød over dit ansigt.

Skab selv smukke og intense øjne

Dine øjne er et naturligt fikspunkt for dem, du møder i løbet af din dag, hvad enten jeres øjne mødes i bussen eller over en dyb samtale på en date. To effektive måder at fremhæve dine øjne på er med eyeliner og mascara.

Eyeliner

Den mest almindelige og enkle måde at bruge en eyeliner på er til at definere formen på dine øjne. Eyeliner fra MAC findes som den klassiske blyant, i flydende form og som gel.

  • Den klassiske blyant er nem at håndtere for dig, der er ny i en verden af øjenmakeup, så du hurtigt vil opnå flotte resultater.
  • Den flydende form er god til dig, der er erfaren og sikker på hånden. Med den kan du lægge en mere præcis streg.
  • En gel er som regel kraftigere i farven og har lang holdbarhed.

Mascara

Et godt og naturligt supplement til eyelineren er mascara. Med mascara kan du tilføre din vipper fylde, længde og form, og du få præcis det look, du vil. Alt efter hvilken børste du vælger, kan du skabe et look med dramatisk lange, fyldige eller tætte øjenvipper. I MACs katalog af øjenmakup finder du både primer til øjenvipperne og mascaraer, der tager dine vipper til det næste niveau og simulerer effekten af falske vipper. Eksperimentér med volumen, form, at blende ud, og find dine egne go-to looks til både hverdag og fest.

TIP! Prøv forsigtigt (uden at knække den!) at bøje spidsen af din mascarabørste. Det kan gøre det lettere at nå svært tilgængelige øjenkroge.

Luksuriøse læber, der taler deres eget sprog

Smukt definerede og velplejede læber kan virkelig tiltrække sig opmærksomhed! Men før du kaster dig over MACs luksuriøse produkter til pleje og fremhævning af læber, er der flere ting, du kan gøre for at give dem den helt basale pleje.

  • Fugtighed: Drik tilstrækkeligt med vand, så dine læber fugtes indefra
  • Exfoliering: Massér læberne blidt med f.eks. en blød tandbørste – dog ikke, hvis de er skadede eller sprukne!
  • Beskyttelse: Brug læbepomade, gerne året rundt, og eventuelt også om natten.

Med bløde læber i balance er du klar til at slå dig løs! En lipliner tegner dine læbers kontur op og hjælper dig med at afgrænse læbestiften, når du påfører den. Den kan også bruges som basis for at tegne dine læber større og fyldigere, end de er fra naturens hånd.

Når du vælger læbestift, er det en god idé at skele til din hudtone, så du får et produkt, der komplimenterer dine naturlige farver. MAC har en bred farvepalette, der rækker fra det helt naturlige, der blander sig med din egen læbekulør, til det dramatiske og opsigtsvækkende, der virkelig skaber kontrast i dit ansigt.

Nyt liv til læberne med lipgloss

Det er nemt at komme ind i en vane med et bestemt look og bruge de samme produkter igen og igen. Du ved, hvordan de virker med din hud, og du kan være rimelig sikker på resultatet. Måske er det tid til at prøve noget nyt? Det har længe været trenden at lægge et mat look på læberne, men hvis du er klar til mere glans, kan du med fordel vælge en lipgloss. Den kan påføres direkte på læberne, eller du kan lægge den oven på din foretrukne læbestift for at intensivere farven og få mere shine. Lipgloss kan lægges på hele læben eller påføres på midten af læberne og fordeles forsigtigt ud med fingerspidserne.

TIP! Brug en rig og nærende læbebalsam, der plejer og styrker dine læbers fugtbalance – enten alene eller under læbestiften.

I dag kan være dagen, der inspirerer dig til at gå på opdagelse i den fristende verden af høj kvalitet og indbydende muligheder, som MAC byder på. Måske opdager du, at du hele tiden har haft en smokey eyes filmdiva gemt i maven, eller at dine læber er som skabte til det dybrøde glossy-glossy look, som du så tit har beundret i magasinerne. Det vigtigste er, at de produkter, du vælger, skaber en god base for din makeup og leverer luksuriøs pleje af huden. Måske finder du netop de plejende produkter, der efterlader din hud rolig og beskyttet, både om dagen og om natten, hos MAC. 

Lad legen begynde og rigtig god fornøjelse!