Sko, tøj og accessories fra M Missoni

Mærke
Pris
1465
1465
5115
5115
krkr
Anledning

37 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
Strikkjoler - nero Strikkjoler - prunia Strikkjoler - nero/bianco Strand accessories - granata Toppe - granata Strikpullover /Striktrøjer - carne filou Toppe - salvia Maxikjoler - rosa gerano Strikkjoler - ciclamino Sommerkjoler - verde mare Strikkjoler - matone Strikkjoler - nero Strikkjoler - ottaneo

Dette italienske designermærke blev grundlagt helt tilbage i 1953 af Tai og Rosita Missoni. De startede i sin tid et lille værksted, hvor de designede og fremstillede strikkede beklædningsgenstande til kvinder. Det solide håndværk med de velkendte mønstre og farver, har i mange år været en større investering for mange, og derfor valgte ægteparret at tilbyde en lidt mere kommerciel linje, der mundede ud i M Missoni i 1998. Op gennem årene har mærket fået mange internationale anerkendelser på grund af det enestående håndarbejde. I dag har du så mulighed for at erhverve dig nogle af de attraktive produkter, som vil hjælpe dig med at udtrykke din personlige stil. I dag drives M Missoni videre af børnene, der har fået strik og design ind med modermælken. Mange tænker måske på strik som noget for lidt ældre kvinder, men når man ser på udvalget fra det italienske mærke, får man et nyt syn på, hvad strik også kan være.

M Missoni - strikmode for feinschmeckere!

I dag har firmaet udvidet kollektionerne, så du har mulighed for at opnå et komplet look, når du investerer i nogle produkter fra M Missoni her på Zalando. Udover de super attraktive kjoler, bukser, jakker og bluser samt andre strikvarer, finder du også sko og accessories, så du kan blive klædt på fra top til tå i det italienske designermærke. Kollektionerne er særligt kendetegnede ved de smukke zigzag- og geometriske mønstre i et væld af flotte farver. M Missoni er for længst blevet et populært mærke blandt celebrities og blev anmelderrost af Vogue allerede i 1969. Familien bruger mange forskellige former for materialer som uld, silke, bomuld og hør, der kombineres med elastiske fibre, der giver tøjet fleksibilitet. Kollektionerne er blandt andet inspirerede fra kunst, arkitektur og naturen, hvilket kommer til udtryk i de meget smukke og kreative former og farver.

Du kan handle sikkert og trygt på Zalando.dk

Køb din vare online på Zalando.dk og få gratis levering

Vi giver dig altid 30 dages returret, hvor du gratis kan sende din vare retur

Du kan altid kontakte os enten via. Kontaktformularen eller ved at sende os en e-mail