Filter1

M Missoni
Katalog

169 varer

Casualness og luksuriøse materialer kan sagtens hænge sammen. Det er M Missoni et strålende bevis på, da dette italienske designmærke byder på tøj, der kan bruges døgnet rundt til alle typer af anledninger. Det er kjoler, bukser og bluser, som man kan gå direkte på arbejde i og efterfølgende videre til fest, reception eller lignende.

M Missoni vækker stilen i dig

Selve hovedmærket – blot kendt som Missoni – har længe været svær at få fingrene i, og derfor har man lanceret M Missoni, der decideret er skabt som et lidt mere prisvenligt bud på designertøj. Det er stadig kollektioner i premium-materialer og looks tegnet af modehusets bedste designere. Det hele afsluttes med klassisk italiensk skrædderhåndværk, som kan få enhver fashionista op af stolen. Alt sammen er ejet af Valentino, så der er garanti for en skaber, der har styr på alt fra haute-couture til ready-to-wear.

Et mærke med en pragtfuld farveskala

M Missoni skiller sig ud på flere måder. Det er især brugen af geometriske mønstre, som springer i øjnene. Her får man modetøj til kvinder, som elsker boheme mikset med hippie. Det hele udført med præcision og ekspertise inden for catwalk-scenen. Naturen er en stor inspiration for designerne, hvilket også ses på de mange toner og nuancer, der afspejler tidens sæsoner. Det er både jordfarver og pastelfarver, men også klassiske helfarver. Derudover finder man også inspiration inden for arkitektur og kunst, som hjælper med at tilføre noget cool, casual og chik til kollektionerne. Farver, mønstre og snit er noget for sig. Så oplev italiensk tøjkunst på egen krop!