Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Lundhags

Mærke
Pris
Materiale
1 varer
Sorter efter:

Lad funktionaliteten skinne igennem og klæd dig på til den evige forandring; årstidernes skiften, som stiller krav til outfittet! Det lader sig gøre med Lundhags, der kender vejrets krav til beklædning, så du kan begive dig udendørs uden frygt for et gennemblødt look. De tekniske specialiteter sørger nemlig for fuld modstandsdygtighed, hvad enten man cykler, går eller løber.

Lundhags gør udelivet mere komfortabelt

Kravene til nutidens funktionelle looks er steget, og Lundhags er fulgt med. Det betyder beklædningsgenstande i moderne stilarter, som både kan bruges i byen og naturen. Kvaliteten er uovertruffen i kraft af mærkets erfaring inden for design og fremstilling siden 1932, hvilket skaber tillid og tryghed, inden du begiver dig ud i alt slags vejr. Det er svensk outdoor-kræs med ekspertise direkte fra ødemarken, hvor tøjet står sin allerstørste prøve. Så dine nye bukser, jakker og sko holder tæt i regn, mudder, smat, blæst, og hvad man ellers møder på sin vej.

Komfort og beskyttelse er sikret med nordisk innovation

Fester og formelle anledninger er en del af livet, og det samme er motion og udendørsoplevelser. Det kræver sin påklædning, som Lundhags leverer til topkarakterer. Materialernes kvalitet og sammensætning er eminent, så man både opnår fuld beskyttelse mod elementerne, samtidig med at de behagelige tekstiler giver plads til fri bevægelighed. Dermed er du altid forberedt, når der står outdoor-aktiviteter på programmet, hvad enten det er teambuilding, vandreture, bål på stranden, leg i efterårets løvfald, eller en spontan tur ud i det blå.