Drømmer du dig væk til varme, sol og strand, lige så snart de mørke vintermåneder trænger sig på? Kom dine dagdrømme i forkøbet med et fashionabelt sæt badetøj fra L*Space. Med hovedsæde i det solrige Californien har brandet et stærkt indblik i badetøjsmoden, hvilket skinner igennem i deres farvestrålende kollektion af bikinier og badedragter.

Flirtende og feminine bikinier

L*Spaces badetøj er lavet med et særligt fokus på designet. L*Space anser sig selv som en livsstilsbrand, som designer badetøj i en chik og cool stil til kvinder, der går op i at deres badetøj skal være i god kvalitet og have et unikt design. Brandet bryder med de traditionelle bikinidesigns. I stedet for laver de bikinioverdele, som ikke ligner alle andre, men sidder pænt på din barm. De krydsende stropper giver et flatterende touch og giver et twist til dit bikinilook. Mange af de flatterende og farvestrålende designs er mere lig en feminin sommertop eller sports-bh overdel, som er ideel til din aktive sommerferie.

Skil dig ud stranden i flotte farver og prints

L’et i L*Space står for “Love”, “Lounge”, “Laugh” og “Live”. Ord, som de gerne vil associeres med, og som de lader sig inspirere af i deres arbejdsproces lige fra tanke til færdigt produkt. De bløde og sensuelle designs går igen hos deres badedragter og strand-accessories i form af sorte pastelfarver, flirtende beskæringer og fine detaljer ved stropperne. Med deres varierende designs og pasforme på badetøjet, kan du finde modeller, som passer til alle aldersgrupper. Giv dit strandlook et ordentligt pift med en bikini eller badedragt fra L*Space – så er du godt på vej, når sommerferien skal bestilles.

Inspiration