Filter1

Lovechild
Katalog

104 varer

Lovechild – smukke styles til selvstændige kvinder

Det danske fashionbrand Lovechild har eksisteret siden 2009 og er et brand, der elsker at forkæle selvstændige kvinder med luksus i hverdagen. Der er designeren Anne-Dorthe Larsen, der står bag de elegante styles, og hun betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængelige. Du er sikret intet mindre end guf til klædeskabet.

Luksus designet af kvinder til kvinder

Designet er æstetisk og leger med den kvindelige femininitet på en helt ny måde. Balancegangen mellem det maskuline og det feminine er hårfin. De skræddersyede silhuetter former sig efter dine kurver, mens de maskuline snit komplimenterer den klassiske femininitet. Det smukke tøj genkendes med det samme i det danske modebillede ved dets smukke og elegante detaljer.

Lovechild er lavet til og for moderne kvinder, der ønsker tidløse klassikere med fokus på kvalitet og autenticitet. Her er det i højsædet at designe tøj efter deres smag samt styles, der kan bruges sæson efter sæson. Ligeledes er det vigtigt, at de forskellige items passer ind i alle kvinders personlige garderober. 

Brandets udvalg spænder bredt. Sortimentet består af alt lige fra toppe til T-shirts, skjorter, habitbukser og accessories, der kan mixes og matches på kryds og tværs. Inspirationen kommer fra tidløse styles, der kan bruges igen og igen.

Femininitet er ikke kun kjoler og nederdele

Hos Lovechild sammensmeltes det luksuriøse med den nordiske stil og specifikke følelser, som indfanges i alle items. Der tages ikke blot udgangspunkt i tidens tendenser og det, der er moderne i den konkrete sæson, men i stedet at fremstille tøj, der udfordrer normer, det traditionelle og præferencer hos skiftende generationer.

Det vil sige, at fokuspunktet er spændende og unikt modetøj til den moderne og selvstændige kvinde, der tænker, at en sød kjole eller nederdel ikke er det bærende element for at være feminin. I stedet repræsenterer Lovechild feminisme i en nyfortolket form, i og med at deres styles er bukser, skjorter og suits, der fremhæver alt det bedste ved en kvinde.

At klæde sig feminint er derfor blevet anderledes og nutidigt i de forskellige kollektioner. Derudover er det items, der er lavet til alle kvinder, som sætter pris på at have en uafhængig og individuel stil. De smarte og farverige designs er spækket med detaljer, der fuldfører ethvert outfit, uanset om det er til hverdag eller fest.