Populære filtre
640 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Elsk Moschino – ja, man kan ikke andet! For dette topfede designermærke er sprængfyldt med selvtillid, som forplanter sig på dit look. Der er nemlig noget rebelsk og fandenivoldsk over kollektionerne fra Love Moschino. Så Janteloven kan godt pakke sammen, for her er det dig selv, der sætter dagsordenen med et yderst personligt og vovet look.

Er du også typen, der altid tænker over hvad andre folk tænker om dig og dit outfit? Så lad Love Moschino tage ansvaret med deres humoristiske og stilede designs, som man bliver i godt humør af. Denne speciallinje blev tilføjet tre år efter hovedmærket, hvilket vil sige i 1986, hvor det frem til 2008 gik under navnet Moschino Jeans. Derfor er det stadig i de casual stilelementer, at man finder Love-linjen.

Love Moschino – mode, der springer i øjnene!

Der er noget kitchet over dette italienske mærke. Men det bliver løftet op på et helt særligt niveau, da der kommer en snert af haute couture og high street ind over kollektionerne. Dermed bliver det til international mode på sin helt egen måde. Man støder nemlig ikke på lignende mærker overhovedet på den globale modescene.

Tænk vanvittige snit og former, humoristiske tryk, overdrevede detaljer samt mange andre ting i samme dur. Så har du opskriften på succesen bag Love Moschino. Alt har lige fået en ekstra tand, hvad enten det er ekstra huller i et par jeans, hjerteformede lommer på en jakke, et kæmpe lukke-emblem i mærkets logo, en T-shirt med et kæmpe bamsemotiv eller alt muligt andet.

Love, love, love – jo, den er god nok. Love Moschino holder, hvad firmanavnet lover. Kollektionerne er nemlig spækket med kærlighed i symbolsk forstand. Her er masser af hjertemotiver samt elskværdige designs, der for alvor lirer en kedelig garderobe op for fuld skrue.

Dette italienske mestermærke klæder både mænd og kvinder på. Det er målrettet til tidens trendy og urbane publikum, som ikke går på kompromis med brandet. Det er selvbevidste og målrettede unge, som tænker på den personlige stil, frem for på prisen. Så gør noget ekstra for dig selv eller din kæreste med et item fra Love Moschino.

Dette er måske noget for dig