Damer
Herrer

Sko, tøj og accessories fra Love Made Love

Størrelse
Mærke
Alder
Pris
1 varer
Sorter efter:

Med en Junior Design Award fra 2015 i bagagen, er Love Made Love et brand, du særligt skal lægge mærke til. Og når du har set deres tøj, glemmer du det ikke igen. Love Made Love laver det fineste børnetøj i meget høj kvalitet. De smukke prints og velovervejede designs er virkelig noget for sig.

Unikke designs til din modebevidste datter

Brandet er kendt for deres ”mini-me”-kollektioner af børnetøj, som er særligt designet til børn, der elsker mode. At se på børnetøjskollektionen fra Love Made Love er som at træde ind i et prinsesseeventyr – kjolerne er designet med fine detaljer såsom strutskørter, blonder og taljebælter. Og så er de alle fremstillet i bløde og lækre tekstilmaterialer, der sikrer at komforten er i top, mens du har dem på. De fine kjoler skiller sig i den grad ud fra mængden af fest-, sommer- og cocktailkjoler med deres eventyrlige og sydlandsk-inspirerede prints og farvekombinationer. Med en sådan kjole i klædeskabet er du sikker på, at din datter altid kommer fashionabelt af sted til alle skolefester og familiefødselsdage.

Fashionable kjoler til fashionable piger

Love Made Love laver kjoler med en forkærlighed for mode, æstetik og kvalitet. Deres kollektion er særligt lavet med ordet ’kærlighed’ in mente; kærlighed for design, mode og komfort. Brandet laver kjoler til den yngre målgruppe af piger, som interesserer sig for modens trends og som gerne vil skille sig ud fra mængden med deres unikke stil. De smukke farver, som kjolerne besidder, er perfekte til sommerens havefester og til de solrige dage sydpå – og til de tider, hvor du drømmer om sol og sommer. Kjolerne med de store blomsterprints er så fine sammen med et par ballerinasko og et let opsat hår – og når det er køligt, kan du smide en cowboyjakke over og have et par strømpebukser på inden under.

Inspiration