Filter1

1 varer

Hvis du ønsker en anderledes sko er Lola Ramona brandet for dig. De blev sat i verden for at udfylde et stort hul på skomarkedet. Deres signatur er femininitet på høj plan og de gennemgående tendenser i kollektionerne emmer af striber, prikker, sløjfer og andre unikke detaljer. Skoene har ligeledes et twist af vintage og leder hukommelsen tilbage i tiden.

Lola Ramona – Prikker, sløjfer og fine detaljer

Dette brand har fat i noget unikt. De tager de bedste fra fortiden og givet det et twist fra moden i dag. Denne cocktail tilføjes sløjfer, polkaprikker og andre små, men fine detaljer. Kollektionerne har et udtryk, som er helt sit eget, hvilket gør brandet unikt på markedet for sko. Fremhæv din feminine side med et par sko fra Lola Ramona. Tilføj et par stramme, sorte jeans og se hvordan skoen giver liv til dit look. Style med en bluse i samme nuance eller pynt med et par smykker i samme til. Et stilfuldt look som holder til både hverdag og fest.

Bring din indre kvinde frem i lyset

Hos brandet er der frit løb for kreativiteten. Grænserne er ikke nået og de fineste og mest unikke sko er kommer ud af dette. De designer sko med den meget høje hæl, som forlænger benet utrolig smukt. I forlængelse heraf har de også modeller med den lille og fine hel, som giver lidt ekstra højde og elegance. Den flade sko er også repræsenteret. Stilen er gennemført og fin i vintagetro tilstand. Dette twist tilskriver skoene en vis charme, som er svær at finde andre steder. Forny dit udvalg af sko med disse lækre modeller. De får enhver kvinde til at stråle.

Kombinér med