Filter1

108 varer

Uld-spinderi, over 100 års erfaring samt østrigsk detaljerytteri sikrer dig fodtøj af højeste kvalitet, så kulde og træk udelukkes på alle måder. Living Kitzbühel er et livsværk i en kombination af fortidens klassiske værdier og arbejdsmetoder samt nutidens innovative produktionsapparater. Så på med futterne og nyd blødheden, varmen og komforten, der på alle måder skaber velære om fødderne.

Living Kitzbühel i hjemmet er det rene wellness!

Gulvvarme, trægulv, klinker eller gulvtæpper – uanset underlag og temperatur, så er det kutyme at gå med hjemmesko i danske hjem. Living Kitzbühel er vant til en anden slags underlag i de snefyldte alper, og dermed er du sikret et par bløde og isolerende indesko, som starter varmen op i fødderne, så den spreder sig til resten af kroppen. Mærkets viden om uldbearbejdning og fodkomfort er unik. Så lad et par af disse uldtøffer skabe rammen om dit indendørsfodtøj, så du kan hygge dig i hjemmet på bedste vis.

Østrigsk uldspinderi har krammet på dine fødder

Naturmaterialer om fødderne gør det godt for alle. Hos Living Kitzbühel anvender man den fineste og bedste uld, som kreeres om til de lækreste hjemmesko. Dermed er det slut med kolde fødder, og i stedet kan man nyde godt af en perfekt fodtemperatur takket være uldens unikke egenskaber. Disse naturfibre er nemlig både isolerende og ventilerende, så man undgår fugtighed og sved. Samtidig kan hele familien nyde godt af firmaets evner, så småbørn kan futte rundt i skridsikre hjemmesko i børnehaven, mens store børn og voksne kan nyde hjemmelivets hygge med ønskværdig komfort om fødderne.

Kombinér med