Filter1

238 varer

Live Unlimited London designer det skønneste modetøj til kvinder med former, der ikke vil gå på kompromis med deres stil. De skaber smukke items, der giver kvinder selvtilliden til at leve hver dag fuldt ud. Lad dig inspirere til en stil, der hylder kvindelige former, og lader dig skabe en helt unik stil fyldt med din personlighed.

Ubesværet mode fra Live Unlimited London

Skjul dig ikke væk bag din stil, men lad din stil være grunden til, at du skiller dig ud. Live Unlimited London er et mekka af skønne prints og skønne former, der fremhæver alt det bedste ved din krop. De smukke printede tunikaer er perfekte til hverdagen med et par sorte leggings og et par støvletter i læder. Det oversize look giver dig et casual look, hvor det iøjnefaldende print vil skabe opmærksomhed og blikfang. Et par højtaljede bukser og en casual T-shirt er den perfekte kombination af det formelle og casual, som du nemt kan bære en dag på arbejdet.

Stil til alle former

Fremhæv dine hofter i en skøn etuikjole, der krammer din talje på den helt rigtige måde. Få højde og statement på dit look i et par høje stiletter eller vælg et par behagelige ballerinaer for et sødt og feminint look. Afslut looket med en chunky halskæde og en praktisk clutch. De elegante items får lækkert følgeskab af klare farver og modige prints, der sammen kan skabe unikke og smukke looks. Du finder looks til arbejdet, hverdagen eller den store begivenhed. Live Unlimited London klæder dig på til alle livets begivenheder – store som små. Lad dine feminine former komme til sin ret med items fra dette brand, hvor mode ikke har nogen størrelse.