Sortimentet giver piger mulighed for at opnå samme smarte stil, som deres mor. Klæd dem på, eller lad dem selv vælge deres outfits. Brandet lever naturligvis op til de aktuelle modetendenser lige såvel som Pieces for voksne kvinder. Kvinder i alle aldre elsker at gøre noget ud af sig selv, og lur os om din pige vil elske at dresse sig op med disse skønne kollektioner.

Smarte looks til den moderigtige pige

Little Pieces er brandet der forkæler de mindste. Det børnevenlige modemærke udspringer fra det populære brand, Pieces. Begge er en del af internationale Bestseller, der står bag flere af de mest kendte tøjkæder i Danmark. Med stor succes indenfor modetøj til kvinder, besluttede koncernen sig for at udvide med ligeså lækkert modetøj til piger. Sæt en sød T-shirt med yndige detaljer sammen med en skøn nederdel og farverige strømpebukser under. I kulden kan du pakke din pige ind i en varm vinterjakke med en matchende vinterhue. Med dette brand har du rig mulighed for at klæde dit barn på til alle årets sæsoner.

Little Pieces – noget for enhver stil

De skønne kollektioner fra Little Pieces giver din datter mulighed for at klæde sig flot på i unikt modetøj. Mærket hjælper børn med at skabe personlighed i stilen og giver fornyet selvtillid, som afspejler sig i deres hverdag. Tøj er nemlig ikke blot tøj, det er symbol på en moderne udtryksform, som siger en masse om, hvem vi er. Kollektionerne henvender sig til piger i alderen 3-12 år og hele spektret lever op til modens tendenser. De mindste ved hvad de vil have og er stilmæssigt individuelle. Derfor bestræber brandet sig på, at leve op til de personlige behov. Tøjet kan bruges i hverdagen såvel som i weekenden. Miks og match blot med fine accessories og ballerinasko.

Inspiration