accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Lingeri & Undertøj 3.123 varer

3123 varer
3123 varer

Lingeri & undertøj med komfort og design

Det er lidt forskelligt, hvad man er vant til at kalde de inderste dele af et outfit. Nogle er vant til at sige lingeri, mens andre bruger ordet undertøj. I bund og grund kan det trækkes over en kam, men skal der udpensles lidt variationer, så er lingeri lidt mere eksklusivt, mens undertøj ofte forbindes med hverdags-looks. Her på Zalando finder du naturligvis både lingeri & undertøj i stride strømme, så du, din partner, din søster, mor, veninde eller andre i din omgangskreds altid kan få fat i de dele, de har brug for. Komfort er nøgleordet i kollektionerne med lingeri & undertøj, da det er så uhyre vigtigt, at det sidder godt på kroppen. Der findes nemlig ikke noget mere generende end undertøj, der sidder og skarver og rumsterer rundt, når man bevæger sig. Her på Zalando er din komfort og velvære altafgørende, og derfor samarbejder vi med alle de bedste mærker, så du kan krybe i et sæt velsiddende undertøj hver eneste morgen.

Find din størrelse og nyd den perfekte pasform

Når det ikke lige sidder på kroppen, så har vi det med i bagagen. Lingeri & undertøj er en fast del af vores livsstil, for uden det på kroppen vil man føle ubehag. Skal man være væk hjemmefra i form af en ferie, et seminar eller blot en tur i fitnesscenteret, så har man også brug for noget frisk undertøj hver eneste dag. Udover at skønhed og velvære kommer indefra, så har det fysiske tøj også meget at sige. Og her kommer undertøj ind som det første lag, der sidder tættest på huden, og dermed har det en stor betydning for dit velbehag. De mange forskellige mærker er super dygtige, hvoraf mange af dem har flere årtiers eller endda over hundrede års erfaring indenfor branchen. Dermed er der helt styr på, hvad der kræves af et sæt lingeri & undertøj. Her er hver enkelt detalje nemlig super vigtig, og derfor er alt fra stropper, syninger, materialevalg og lukkeanordning designet helt optimalt til dig og din figur.


Ens valg af undertøj afhænger både af smag, årstid, aktivitet og anledning. Til sportsbrug finder du masser af elastiske og svedabsorberende dele, som netop er designet til alle de sjove timer på træningsbanen. Til hverdag har langt de fleste kvinder brug for lækre bomulds-looks, der sidder godt under jeans og andre bukser. Skal man dresses op i kjole eller nederdel til hverdag eller fest, så byder udvalget med lingeri & undertøj også på et smagfuldt sortiment med alt, hvad hjertet begærer af udskæringer, blonder og ultra feminine former. Farvemæssigt finder du også alt fra klassiske helfarver, der hører sig til i enhver garderobe, samt masser af fine nuancer og mønstre, der tilfredsstiller alle typer af kvinder. Det er bare med at dykke ned i udvalget og nyde godt af alle de forskellige mærker, størrelser og prisklasser.