Sko, tøj og accessories fra Line of Oslo

Mærke
Farve
Pris
719
719
719
719
krkr
Størrelse

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Skal du forkæles med norske modelækkerier? Line of Oslo er norsk mode når det er bedst. Det norske modebrand byder på et bredt sortiment af lækre prints og feminine designs mikset med minimalistiske linjer og snit, som er en fornøjelse at bære. Find inspiration til dit nye look denne sæson med det skønne sortiment, der har alt til den passionerede trendjæger.

Line of Oslo – den perfekte base i skabet

Sommerkjoler, maxikjoler, jumpsuits, miniskirts, T-shirts og mange andre fede modeller venter på dig i det skønne udvalg. Bag Line of Oslo står et team af kreative designere med passion for at levere basismode til din garderobe. Brandet har fokus på at give kvinder mulighed for at fylde skabet med kvalitets basismode. Til en pris hvor alle kan være med uanset alder. Siden 2007 har brandet ekspanderet og er i dag en anerkendt modesucces blandt kvinder over hele verden. Særligt i Europa og Skandinavien er brandet elsket for sine fine basisitems, der kan mikses med det meste på knagerækken.

Ingen grænser for dit look

Nordisk æstetik, feminine toner og rene linjer lader dig sætte standarden i dit look. Hver eneste item har noget særligt over sig, hvad enten det er en unik detalje eller et smukt print. Udvalget byder på noget for alle. Om du mangler en stribet trøje til din minimalistiske stil eller en blomstret kjole til det romantiske klædeskab, gør brandet det muligt at sætte et personligt strejf på sættet. Basisgarderoben er en sikker investering. De alsidige looks gør det muligt at forme flere outfits med samme item som base. Style en kjole med en læderjakke, jeans og støvler til efteråret. Til sommer kan kjolen matches med sandaler, solbriller og en clutch. Line of Oslo på Zalando.dk er en sikker vinder i skabet.