Lilliput & Felix har siden 2014 overrasket med deres feminine og moderne luksusdesigns. Skønt brandets unge alder, har de allerede etableret en stor fanskare over hele verden. Deres skønne prints, flatterende og romantiske snit, samt skarpe silhuetter skaber opmærksomhed og giver din stil et lækkert strejf. Udnyt dette udvalgs potentiale inden din næste tur til stranden.

Design til strandturen fra Lilliput & Felix

Det londonske brand bringer sol, farve og glæde ind i deres kollektioner, der emmer af luksuriøs elegance hele vejen igennem. Der er fokus på flatterende og romantiske silhuetter, der kan understrege en utrolig femininitet hos alle. Fremhæv din silhuet i en skøn bikini, hvor underdelen går op til navlen. Det giver dig et vintage look, der samtidig skaber fokus på dine feminine former. Vi er helt vilde med de blå prints, der passer perfekt til en tur i bølgen blå. Vælg en bikinitop i samme print eller top looket af med en ensfarvet bikinitop, der vil lade printet være stjernen i dit look.

Feminint, moderne og on-trend

Det skønne badetøj fra Lilliput & Felix er svært af modstå. De forstår at udnytte de feminine former og skabe badetøj, som enhver kvinde vil tage sig godt ud i. Smid en sarong over bikinien, når du ligger på stranden eller top looket af med en solhat og et par lækre solbriller. Deres kollektioner byder også på skønt nattøj, der tager det romantiske og flatterende med fra deres badetøjskollektioner. Svøb dig ind i skønt bomuld i et luksuriøst vandfaldsmønster, der bringer havet ind i dit soveværelse. Vi elsker de rosa og blå farver, der især kendetegner dette brand. Lad dig overraske af dette brand, der giver dig de skønneste modeitems til stranden og badeværelset.

Gå ikke glip af