Katalog

Populære filtre
840 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

En kvindes look er sjældent fuldendt uden en taske på armen. Lad dig overraske og inspirere af dette udvalg fra Liebeskind, der er til kvinden, som kun tager det bedste over armen. Det store udvalg tager dig igennem en verden af tasker, hvis tyske baggrund er et vidne om kvalitet og grundighed.

Det tyske brand er også mere end tasker. De giver dig også tøj og accessories, der emmer af den samme kvalitet og luksusfølelse, som du kender fra deres tasker. Her kan du forme din egen personlige stil med moderigtige tendenser direkte fra den urbane jungle.

Liebeskind – unik taskemode fra modemetropolen

Dette brand henter deres inspiration i Berlins gader, der altid emmer af liv og stil. Her finder du den perfekte kombination af kultur, kreativitet og mode. Liebeskind er din garant for et cool look, der spiller på alle tidens trends.

Vælg en af de lækre lædertasker, som du finder i mange forskellige former. Til arbejdet kan du vælge en af de praktiske computertasker, der sammen med dit jakkesæt vil give dig et professionelt look med et urbant islæt fra tasken. Du finder også lækre punge, som passer perfekt ned i enhver taske.

Der bliver ikke sparet på noget i dette udvalg fra Liebeskind. Kvalitet, stil og funktionalitet præger alle deres designs, som er fuldendt fra ende til anden. Nu er det op til dig at finde lige den taske, pung eller det bælte, som passer ind i din personlige stil.

Håret er sat, du har valgt den perfekte kjole, men det sidste mangler… Smid en af de smukke skuldertasker over hovedet, og du er klar til en eftermiddag med veninderne på Strøget. På Zalando.dk har vi samlet et overdådigt udvalg af tasker, punge og accessories til dig.