Filter1

Levi's®
Katalog

2,953 varer

Levi’s®

Alle kan lave et par jeans, men de færreste kan lave dem som Levi’s. Siden de første par jeans blev lavet i 1873, har de trukket på over 150 års erfaring og skaber nu jeans til perfektion. Et par perfekte jeans er vigtige i enhver garderobe, og det ved Levi’s. Derfor finder du et væld af muligheder. Uanset om du er til boyfriend eller loose fit, så har de skabt et par til dig!

Levi’s – aldrig mere tøjkrise

Der er intet, der binder garderoben sammen, som det perfekte par jeans. Når du har en tøjkrise, er dine jeans det perfekte udgangspunkt at bygge dit look omkring. Vi elsker Levi’s for at skabe denim jeans, vi kan have som vores trofaste item i årevis. Kvaliteten er høj, og de holder pasformen selv efter mange nætter på dansegulvet og gåture i det grønne. Vi er vilde med deres workwear fit. Når du går efter det mere afslappede og androgyne look, kan de sættes sammen med en af brandets lækre denimskjorter og et vores yndlings-sneaks.

Til alle årstider og anledninger

Det er ikke kun de lange jeans, Levi’s skaber til perfektion. Deres shorts tilbydes også i flere forskellige udgaver, hvor den røde tråd altid er høj kvalitet, moderne snit og perfekt pasform. Brandets fornemmelse for denim har udover jeans også været grundlaget for deres helt unikke denimskjorter, som er med til at fuldende det urbane og rå look. Er du mere til det afslappede skaterlook, kan du sammensætte looket med deres lækre T-shirts med deres velkendte Levi’s-logo på.

Inspiration