Levete Room giver dig dansk design forført af det franske 

Levete Room er kendt for at levere god kvalitet og moderne designs. Med en nordisk tilgang tilsat et skud parisisk finesse, er mærket en skøn forening af det feminine og det maskuline, det bløde og det hårde tilført noget simpelt og æterisk. 

En lettere sindstilstand med Levete Room

Fra hovedkontoret i Hellerup tager det tidløse og elegante univers sit udspring. Her bliver det transformeret til tøj man kan bruge igen og igen år efter år. Navnet kommer fra det engelske ord levity, som betyder let munterhed, hvilket man også finder i deres kollektioner. Mærket skaber nemlig smukke, lette skjorter og kjoler, som er så lækre, at man ikke har lyst til at tage dem af. Hvem ønsker ikke en let og behagelig skjortekjole i garderoben? Så har man altid en kjole at tage på til brunch med veninderne eller på arbejde en helt almindelig torsdag. Det er en must-have i enhver garderobe.      

Hos Levete Room finder du feminine og flotte skjorter og kjoler, men også herreinspirerede bukser og blazere, som du kan mikse sammen i din helt egen stilcocktail. Uanset om du holder dig til et udtryk eller du leger med kontraster, kan du skabe et fedt outfit.

Let og luftigt leg med det maskuline

Mærket er til dig, der godt kan lide et feminint udtryk, men som heller ikke er bange for at lege med elementer fra herremoden. Prøv for eksempel at sætte en draperet, blød og måske lettere gennemsigtig bluse med et let og luftigt look sammen med et par herreinspirerede bukser for at skabe et let og feminint, men earthy outfit. Det bløde og det hårde, det feminine og det maskuline – disse elementer spiller så godt sammen – og det kan virkelig komme til udtryk med tøj fra det danske mærke. 

Mærket er inspireret af kvinder med rødder i det nordiske, som drager på inspirationsture til Paris. Stolt og præsentabel — med karakter. Denne beskrivelse kan man godt fornemme, når man ser på deres kollektioner. Man kan hurtigt drømme sig til en lille fortovscafé på en af Pairs’ smukke gader, hvor man nyder en kop lækker kaffe og en croissant iklædt et af mærkets skønne sæt sammen med frakke, ligesom en alpehue på en efterårsmorgen straks gør outfittet mere chict. Eller hvad med en luftig kjole på en varm forårsdag? Giv dig hen og lad Levete Room rive dig med til følelsen af lidt let hverdagseskapisme.