Legend – legendariske lædertasker og smukke powerbælter

Legend er lig med et skønt udvalg af læderaccessories såsom tasker, punge og bælter. Hver eneste taske er unik, men de har alle det kendetegn, at de er fremstillet af høj kvalitet og vil holde dig med selskab i mange år frem i tiden.

Tilføj ægte, velduftende læder til dit outfit med Legend

Alle tasker fra det hollandske mærke er lavet i hånden. De er derfor unikke, men også kendetegnet ved at forene smukt design med en praktisk indstilling. Der er tænkt på lommer til mobil og småting, og remmene er bløde og givende, så de ligger godt i hånden og hen over skulderen. Læder er et naturprodukt, som foruden den naturlige patina kan få ar og skrammer – og blive slidt – når du bruger det. Derfor har det også brug for kærlig pleje fra tid til anden. Men med lidt kærlighed er det er let og enkelt at give dine skindprodukter den rette pleje, så de kan holde sig lækre og smidige i årevis.

Lædertasker er som oftest behandlede, når du køber dem, hvilket også gælder for Legend, men da det bliver gjort, før taskerne syes sammen, er det derfor en god idé at give din nye taske en hurtig imprægnering, før den tages i brug. Dette vil forlænge taskens levetid og beskytte den mod vand, fedt og snavs. 

Brug ikke en svamp, men en blød, hvid klud, da du ellers kan risikere at give din lækre, nye taske små ridser. Påfør eventuelt en lillebitte smule af produktet på et ikke-synligt sted for at sikre dig, hvordan produktet virker på din taske. 

Lædertasker og -accessories, der udvikler sig sammen med dig

Læder er et helt igennem fantastisk materiale, der udvikler sig sammen med dig i takt med, at det bliver brugt. Din taske eller dit bælte vil derfor ændre sig med tiden og opnå en eftertragtet patina-effekt. Dog er det vigtigt at behandle læderet godt, så det ældes med ynde.

Du bør gentage imprægneringsprocessen mindst to gange årligt, særligt i Danmark, hvor regn og slud kan være hårdt ved materialet. Læder vil med tiden tørre ud, og kan ende med at krakelere. Derfor er det også vigtigt, at du 'mætter' læderet med noget, der både fugter og plejer på samme tid. Brug derfor læderbalsam eller læderfedt mindst to gange årligt eller efter behov.

Med disse små plejetips in mente kan du være sikker på, at din nye Legendariske tilføjelse til gaderoben vil holde sig smuk og praktisk i rigtig lang tid!