Det franske mærke Le Tanneur fremstiller de lækreste tasker, punge og bælter i udsøgte kvalitetsmaterialer som læder og tekstil. Produkterne fremstår i fine pastelfarver og i jordbunde farver som sort, grå og brun. Blandt det store udvalg af varer kan du finde din nye arbejdstaske, computertaske eller rygsæk eller forkæle dig selv med en ny pung, skuldertaske eller håndtaske.

Lækre designs som holder sæson efter sæson

Mangler du en ny skuldertaske, som kan passe på din dyrebare computer – og som samtidig komplimenterer din stil? De lækre læderetuier til bærbare computere fra Le Tanneur er fremstillet i nøje udvalgte lædermaterialer og med et udsøgt håndværk, som beskytter din computer og passer til din lækre arbejdstaske. Computeretuiet findes i flere forskellige farver, så du nemt kan vælge en farve, som passer til din personlige stil eller giver dig mulighed for at bryde med de klassiske brune og sorte nuancer. Foruden de smarte, minimalistiske syninger er computertaskerne fra Le Tanneur designet med et mobiltelefonrum, så du kan holde dine elektroniske gadgets samlet, når du er på farten.

Fransk mode til enhver lejlighed

Er du i stedet ude efter en ny skuldertaske, som kan supplere din gamle, har Le Tanneur ligeledes et stort udvalg af tasker, som passer i din stil og i den størrelse, du ønsker. De lækre farvekombinationer og kvalitetslæderet er noget af det, som adskiller produkterne fra det anerkendte franske mærke fra andre brands. Taskerne har magnetlukning og tekstilfor, og alle tasker har et individuelt rum til din telefon, som gør dem yderst praktiske – og som giver dig et hurtigt overblik over, hvad du ellers har i tasken. En skuldertaske er uundværlig på storbyferier og fungerer som et godt supplement til din håndtaske, hvis du blot skal have mindre værdier med på farten.

Inspiration