Filter1

Le Specs
Katalog

89 varer

Australske Le Specs har siden 1979 været kendt for dets innovative og ikoniske solbriller til overkommelige priser. År efter år bruger modeelskere brandets solbriller, som deres foretrukne sommer-accessory. Som en af de førende trendsættere i modeverdenen inspirerer brandet hver dag modeentusiaster til at tage stilen til nye højder. Brandet er repræsenteret i over 30 lande og godkendt af stjernerne Beyonce, Kate Moss og Rihanna.

Fra Australien til Berlin

Disse solbriller er et must-have til det søde liv. Siden 2006 har Le Specs været under en alvorlig makeover. I dette år er brandet blevet finpudset og har opnået kultstatus indenfor moderne stil. Brandets designs er inspireret af Berlins loppemarkeder, Australiens strandkultur og Paris’ gader. Derfor passer solbriller perfekt ind i disse settings. De trendsættende solbriller er med til at sætte prikken over i’et på dine sommeroutfits til sommer. Brug dem i et lækkert strandoutfit sammen med en maxikjole og en fed stråhat. Du kan også bruge dem til en smuk bikini ved poolen med solbrillerne som det bærende element. Fuldend looket med en kold drink i sprængfyldte farver som supplerende accessory.

Le Specs – gå ikke glip af alt det gode indenfor solbrillens verden

Mærket sælger ikke kun solbriller, men en livsstil. Med dette udsøgte udvalg fra Le Specs får du god stil på fuld tid. Solbrillerne fås i de mest populære forme. Kombiner den kuglerunde model med et bohemiansk look eller til et maritimt look med denimnederdel og en løs blå- og hvidstribet T-shirt. Slå håret løs og du er klar til en dag på havet under åben himmel. Uanset om du er mand eller kvinde kan du roligt lade dig forelske i hele det imponerende udvalg. Unisex-stilen kombinerer de ungdommelige tendenser med vintage-inspirerede touchs. Udover det gode design får du eminent pasform og UV-beskyttelse, så du er klar til at nyde solens stråler dagen lang.

Gå ikke glip af