Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra L'Agent by Agent Provocateur

 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Type
 • Materiale
 • Rabat
  2 varer
  |Sorter efter:

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

  L’Agent by Agent Provocateur er en af de mange, elegante undertøjskollektioner fra brandet af same navn. Undertøjet er let i materialet, feminint i designet og yderst komfortabelt at have på. Kollektionen byder på varierende over- og underdele i form af trekants-bh’er, balconette-bh’er og klassiske bølje-bh’er samt push-up-modeller. Blandt overdelene er der trusser og g-strenge til enhver stil.

  Lad dig forføre af det feminine design

  Det lette og feminine design i den nye kollektion fra L’Agent by Agent Provocateur er en forførende fryd for øjet. Undertøjet findes i simple designs i helfarver, som giver dig muligheden for at mikse og matche over- og underdel, som du vil, hvis du vil. Du kan også gå den sikre vej og vælge et matchende sæt. Du kan også få fine, blomstrede designs eller overdele med diskrete og udfordrende blonder, der fremhæver dine feminine former. Blandt undertøjskollektionen fra L’Agent by Agent Provocateur kan du også finde bodystockings, strømpeholdere og badekåber i de fineste farver, materialer og designs.

  Forkæl dig selv eller din kæreste med nyt undertøj

  L’Agent by Agent Provocateur er uden tvivl endnu en smuk kollektion fra brandet. De karakteristiske feminine og sexede undertøjsdele er ikke til at stå for. De kan med fordel mikses med det, der allerede ligger hjemme i din undertøjsskuffe, og kan nemt pifte din eksisterende undertøjsgarderobe op med de friske farver og smukke blonder. Forkæl dig selv eller din kæreste med et sæt af L’Agent by Agent Provocateurs fine undertøj. De smukke bodystockings er ikke bare enormt flatterende at se på – de er også behagelige at have på, og kan bæres under kjoler, skjorter og bluser som afløser for den klassiske underkjole eller undertrøje.

  Inspiration