Filter1

KUNERT
Katalog

123 varer

"

KUNERT er indbegrebet af lækre strømper i de fineste modeller. Deres designs emmer af sensualitet og er enhver kvindes bedste ven i garderoben. Et par sexede nylonstrømper er den perfekte kombination til din nederdel eller kjole. Der er noget for enhver smag. Sortimentet byder både på knæstrømper og tykke og tynde strømpebukser, så der er rig mulighed for at matche sæsonens behov.

Invester i kvalitet - invester i KUNERT

Du kender det. Et par sorte nylonstrømper er en klassiker og en sikker vinder i klædeskabet. Men det er ikke et hit at investere i nye par gang på gang, fordi de ikke holder. Ved KUNERT får du et par strømpebukser af høj kvalitet, som holder. Det er investeringen værd, og du slipper for at købe nye weekend efter weekend. Brandets fine designs rammer et blødt punkt med deres sarte blonder og feminine materialer. De er super elegante til en tætsiddende nederdel mens et par stiletter giver dit look power. Hvis du vil holde varmen kan du komme et par benvarmere i dine støvler og lade dem komme en smule til syne for et varmt og vinterligt udtryk.

KUNERT mangler ikke noget

Brandet er et eksempel på, når kvalitet får følgeskab af overdådige detaljer. Giv dig selv oplevelsen af at bære et par strømpebukser af cashmere med fine blonder langs benene. Det giver dit outfit et udtryk af femininitet, som du vil kunne mærke helt ud til fingerspidserne. Velvære kommer helt indefra og det har du muligheden for at dyrke med KUNERT. Og når det er vinter er et par tykke, sorte eller grå strømpebukser et must have i garderoben. Du behøver nemlig ikke pakke dig ind, bare fordi de kolde måneder er over os. Tag en tyk kjole med lange ærmer over dine strømpebukser og træk i et par lange støvler og du er klar til både familiekomsammen og en dag på jobbet.

Inspiration