For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Koral Activewear

Mærke
Farve
Pris
499
499
499
499
krkr

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Koral Activewear er sportskollektionen fra det californiske brand under samme navn – Koral. Brandet tager afsæt i de to designeres hjemlande, som er Brasilien og USA. De har hovedsæde i Los Angeles, hvor de finder inspiration til deres kontrastfulde tøjkollektioner.

Råt sportstøj til dit aktive liv

Det amerikanske brand bryder med de traditionelle rene linjer, som oftest er set hos de øvrige sportstøjskollektioner. De rå linjer og det karakteristiske læderlook adskiller dem særligt fra den øvrige sportsverden, hvilket også er deres ønske. Med Koral Activewear bestræber brandet sig på at afvige fra det forudsigelige for at skabe ’ustoppelig mode til det ustoppelige liv’, som de siger. De rå detaljer på sportstøjet fra Koral Activewear tilføjer ny karakter til dit træningsoutfit. Med et par lækre kvalitetstights i skinnende læderlook eller med smarte syninger, som indrammer dine ben, er din træning på løbebåndet ikke længere end langsommelig del af hverdagen.

Giv dit træningstøj nyt liv

Det er supernemt at falde for de spændende nye dele fra Koral Activewear. Er du mere til minimalistisk enkelthed, laver de også simple træningstights i klassisk sort, som passer med dit øvrige træningstøj, og som ikke er frembrusende på samme måde som et par i shiny lædermateriale. På den måde kan du altså tilsætte dine yndlingsoverdele til dit træningsoutfit, uden at du skiller dig alt for meget ud fra mængden – og i stedet lade farverne på T-shirten eller træningsskoene gøre den afgørende forskel. Sort passer til alting, så du kan altid mikse og matche dit outfit med andre farvenuancer på overdelen, hvis du blot har et par sorte tights på.

Inspiration