For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra KOOI

Mærke
Farve
Pris
275
275
275
275
krkr
Størrelse

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Det berømte modebrand KOOI er kendt for deres traditionelle og hyggelige kollektion af strikkede kjoler og trøjer. Dette har de kombineret med kreative og overraskende mønstre i en stil, der er fuld af liv og farve. KOOI er skarp fashion på en anderledes måde. Med sin oprindelse i Serbien har KOOI den unikke mulighed for og evne til at sprede de charmerende serbiske design og mønstre, der forener elementer af både den asiatiske og den europæiske tradition og mode. Denne helt specielle tilgang til strik resulterer i flotte og avancerede strikmønstre med smukke former og konturer, der på alle planer er unikke. Bag KOOI står en række specialiserede håndværkere, designere og vævere, som skaber fashion knit-wear. Deres ekspertise og erfaring garanterer høj kvalitet og mode i det behageligste, varme og bløde stof. KOOIs erklærede mission er at give folk varme, farve og fashion gennem de kolde årstider.

Få dit designer knit-wear til vinteren med KOOI fra Zalando

Her hos Zalando sætter vi pris på KOOI, fordi vi vil have varmt tøj på i det kolde vejr - og fordi vi er vilde med, at det samtidigt kan være farverigt og fashionabelt! Det er netop, hvad Zalando kan tilbyde dig med strik fra KOOI. Derfor finder du også et meget bredt udvalg af fashion knit-wear fra KOOI, så du med sikkerhed kan finde lige præcis, hvad der passer til dig og dit vinterhumør. Vi tilbyder blandt andet lange og hyggelige cardigans og jakker, der holder dig varm. Derudover kan du få mini-skirts og kjoler med flotte mønstre til festlige lejligheder. Hvis du er til strikkede kjoler i en traditionel stil, der samtidig er farverige og med masser af mønstre, så vil du helt sikkert kunne lide KOOI! Gå ind på vores onlineshoppen allerede nu, og klæd dig på med flotte og varme farver i strik fra KOOI.

Din sikkerhed på Zalando.dk

På Zalando handler du nemt og bekvemt, og vi leverer altid dine varer gratis hjem til dig.

Du kan altid returnere dine køb indenfor 30 dage, og returneringen er altid gratis

Skriv til os enten via. e-mail eller kontaktformularen