accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Konfirmationskjoler 2018

Pris
kr
kr
Størrelse
3 varer
3 varer

Trends for konfirmationskjoler 2018

Vil du være sikker på at møde moderigtigt op i kirken på din konfirmationsdag, så kommer her et nærmere kig på de store trends for konfirmationskjoler 2017. Når du vælger din konfirmationskjole er et af de vigtige valg, hvorvidt det skal være en kort eller lang kjole. Det svinger i perioder, hvad der er det mest populære, men i dette forår er det et kortere skørt, der er det store hit. Det kan enten være med eller uden strut, alt efter hvor meget prinsesse, der skal være over stilen. En gulvlang kjole er dog altid et klassisk og elegant bud på en konfirmationskjole. Så drømmer du om en lang kjole, så er det altid et smukt look.

Konfirmationskjoler med blonder og sorte detaljer

En af de helt store tendenser dette år er konfirmationskjoler med blonder. Det kan være enten hele kjolen, der består af blonder eller detaljer såsom ærmer eller kraven, der har de lette og yndefylde blonder. Blonder er feminine og giver din kjole et elegant touch. Derudover så er transparent materiale også populært. Det kan ses blandt andet som detaljer på ryggen, kraven eller ærmerne. Det giver en rigtig flot elegance og gør kjolen endnu mere festlig til den store dag.

Det perfekte look handler om de elegante detaljer. Dette forår er det blandt andet elegante og sofistikerede sorte detaljer, der hitter. Det har længe været et hit blandt brude, men er nu også rykket til konfirmationskjolerne 2017. Det kan være et sort bånd om livet, en sort detalje nederst på kjolen eller sorte blonder. Ligegyldigt hvad din stil er, så kan du lade dig inspirere af Zalandos udvalg af konfirmationskjoler 2017 og blive klar til den vigtige dag.