Filter1

Kjus
Katalog

73 varer

Her finder du lækkert tøj til skituren eller til den kolde side af året herhjemme. Det er den olympiske skiløbsmester Lasse Kjus, der har lagt navn til det fantastiske brand, som byder på sports- og fritidstøj. I sortimentet finder du skiløberens bud på lækre designs til aktiviteter, hvor der er fart over feltet. Tøjet skal inspirere dig til at sætte og opnå dine personlige mål.

Testede og godkendte designs

Brandet har skabt tre sportslinjer bestående af tøj til ski, golf og fritid. Disse kollektioner er afprøvede og testede af professionelle sportsudøver som Didier Cuche og Bode Miller. De innovative high performance materialer bidrager til, at du kan yde dit bedste og slå de andres, og vigtigst af alt, andres rekorder. Den integrerede high performance teknologi har revolutioneret den funktionelle sportsmode, i en sådan grad, at de færreste sportselskere kan holde fingrene fra brandets fede modeller. Kjus bryder grænserne for det klassiske sportstøj med deres flotte designs, velfungerende funktionalitet og materialer og detaljer. Med dette brand er du i hvert fald godt rustet til outdoor aktiviteter.

Fuld fart på farverne med Kjus

De lækre designs er både for mænd og kvinder. Sortimentet byder på smarte ski- og snowboardjakker samt bukser, dejlige dunjakker og varme vinterjakker. Alle modellerne har en flot pasform, så du ser godt ud, selvom du er pakket ind i en tyk jakke. Tilmed får du et hav af spændende og alsidige farver, så du har stor mulighed for at finde netop din favoritfarve. Du kan vælge en ensfarvet model eller en model med et brud i farven for et unikt look. Jakkerne passer både til et par skibukser eller til et par almindelige jeans og støvler herhjemme i Danmark eller i afterskibaren. Her på Zalando.dk har vi samlet en række favoritter fra Kjus til dig.

Dette er måske noget for dig