KIOMI er et designerbrand, som blev etableret i 2013 og henvender sig til både mænd og kvinder. Det er et livsstilsbrand, som har sat sig for at give mænd og kvinder tidsløs fashion og items som vil holde mange sæsoner frem. Du finder tøj, accessories og sko som alle har en tidsløs elegance over sig og er udformet i smukke og holdbare materialer. Minimalisme, enkelthed og et unikt øje for detaljer er det der beskriver KIOMI på bedste vis. Når du klikker gennem det bugnende udvalg, finder du klassiske designs med et eminent øje for detaljen og det er moderne og nutidige trends som præger kollektionerne. Investér i nogle gode kvalitets basisvarer fra KIOMI og du vil have items du kan bruge i mange sæsoner fremover, da designet ikke forgår og de spiller på det tidsløse og trends som vil forblive i modebilledet længe endnu.

KIOMI giver dig en tidsløs elegance

Lad dig inspirere af KIOMI og brandets forunderlige visuelle stil. Den visuelle identitet bunder i en tidsløshed, du sent kan få øjnene fra. Du finder items som vil passe godt ind i din hverdagsgarderobe og gør dig klar til hverdagens strabadser. Du finder endvidere også items som du kan bruge til livets store begivenheder, om det er den perfekte kjole du leder efter, eller skjorten som skal under blazeren, vil du kunne finde det blandt disse styles. KIOMI byder dig ind i deres verden af elegance og minimalisme, som du skal tage og unde dig selv et kig igennem. Uanset hvilken stil du har, kan du finde noget der passer ind, fordi den tidsløshed der hviler over dette brand vil kunne understøtte alle stilarter.

Klassisk design og højeste kvalitet

KIOMI er et nyt, tysk brand med fokus på klassiske designværdier og kvalitet i topklasse. Brandet har en filosofi, der lyder på at levere førsteklasses mode til priser, der er økonomisk overkommelige for enhver. Og det lykkes godt for dem, for udvalget på siden her er i den mere eksklusive ende, imens priserne ligger i den lavere ende af skalaen. En eminent middelvej for dig, der er kvalitetsbevidst omkring din påklædning, men som ikke har lyst til at betale spidsen af en jetjager for den. Udvalget af KIOMI er utrolig bredt, og byder på både skjorter, bukser, bælter, sko, halstørklæder, frakker, tasker og meget, meget mere. Brandet henvender sig til både mænd og kvinder, så der er sikkert også noget for dig i udvalget her på siden. KIOMI bibeholder en autentisk, sober og sofistikeret stil, så dette er tøj, som du ikke går galt i byen med. Fortræng frygten for at møde op underdressed - KIOMI lægger en luksuriøs og eksklusiv stil for dagen fra start til slut. Dog er det dermed ikke sagt, at brandet kun henvender sig til dig, der ønsker noget fint og fornemt. Der er også mere tilbagelænede og jordnære modebedrifter fra KIOMI i udvalget på siden her.

KIOMI – Tysk kvalitet og modent design

Ud over at levere forblændende modetøj til uhørt lave priser, er KIOMI også kendt for deres arbejde med accessories, navnligt smykker. De står bag et bredt udvalg af fine, feminine smykker, som - ligesom tøjet – fås til utrolig favorable priser. De leger med et væld af forskellige metalnuancer, både guld, koksgrå, rosa og mange flere. Så her i udvalget af fedt modetøj fra KIOMI har du ikke bare mulighed for at erhverve dig lækkert tøj, du kan også pifte din stil op med en fin og sirlig accessorie. Et velvalgt stykke tilbehør kan gøre utrolig meget for din stil, og løfte den flere niveauer. Så nærmest uanset hvad du er på udkig efter, kan du sikkert finde noget, der passer perfekt til dig og din stil her på siden. Vi har nemlig samlet en lang række af de fedeste modebedrifter fra tyske KIOMI lige her på Zalando.dk. Så tag et kig i udvalget, og find fornyet inspiration til din stil!